Even voorstellen: Berit

BERIT | RECEPTIONISTE​

Berit (30) is moeder van Mare (2 jaar) en in verwachting van haar tweede kindje. Sinds deze maand is zij werkzaam in ons hotel als Receptioniste. 

Al van jongs af aan heeft Berit geroepen dat ze ‘later’ in een hotel wilde gaan werken. Het stond al vroeg vast dat ze een opleiding aan de hotelschool wilde gaan volgen. Om alvast wat ervaring op te doen hielp ze op jonge leeftijd (13 jaar) in een kleinschalig hotel met o.a. het schoonmaken van de kamers, het klaarzetten van het ontbijt en het indekken van de tafels. Vanaf haar 17e heeft ze altijd een bijbaan in de horeca gehad. Ook tijdens haar studie Hotelmanagement aan ‘de overkant’ bleef de bijbaan in de Texelse horeca (met bijbehorende gezelligheid) haar trekken. De afgelopen 6 jaar heeft ze veel ervaring opgedaan als leidinggevende in een goedlopend restaurant op Texel. En dan nu tóch opnieuw de keuze om in een hotel te gaan werken, ditmaal achter de receptiebalie. 

“Een hotel met klasse, zeer verzorgd, een luxe sfeer, maar zonder het verlies van de pure Texelse uitstraling. Dit spreekt mij ontzettend aan. Het team van Boutique Hotel Texel gaat erg gastgericht te werk en helpt elkaar waar nodig met liefde. Dit heb ik de afgelopen tijd al duidelijk mogen ervaren. Deze nieuwe functie is zeker een uitdaging, maar wel een uitdaging die ik met veel plezier aan ga! Mag ik u binnenkort ook (weer) verwelkomen in ons hotel?”

16 July

Pas hier de tekst aan