Contact

Heeft u vragen of specifieke wensen?
Mail of bel ons gerust. Wij denken natuurlijk graag met u mee.

Goede reis en tot ziens!
Marianne

Boutique Hotel Texel

Postweg 134
1795 JS nabij De Cocksdorp, Texel

Telefoon: +31 (0)222 311 237
E-mail: info@hoteltexel.com

ROUTE - HOE U BIJ ONS KOMT

Uw uitstapje begint al op de boot. Ieder uur vaart er vanuit Den Helder op het halve uur een veerboot richting Texel. U kunt uw retourticket bij het loket van de TESO-bootdienst kopen of op www.teso.nl. De overtocht van Den Helder naar Texel duurt ongeveer 20 minuten en u hoeft uw ticket niet te bewaren voor de terug reis. U mag altijd het eiland af.

Door onze vrije ligging in de noordpunt van het eiland zijn wij zeer goed bereikbaar. Wanneer u van de boot afrijdt, volgt u de borden "De Cocksdorp". U arriveert na een kleine 10 minuten in de Polder Eijerland. Wanneer u het vliegveld passeert, ziet u na 100 meter rechts het hotel.

Komt u met het openbaar vervoer dan biedt de Texelhopper de perfecte uitkomst. U kunt bij het Connexxionloket in Den Helder een texelhopperkaartje kopen of online via de website. Belangrijk is dat u de Texelhopper minstens één uur voordat u met de Texelhopper vertrek reserveert. reserveren kan via:  www.texelhopper.nl of bel 0222-784 000. Vanaf het treinstation in Den Helder reist u met lijn 33 naar de boot. Deze bus vertrekt om 12 minuten over het hele uur en sluit uitstekend aan op de boot.

Voor parkeren op Texel kunt u het E vignet aanschaffen, meer informatie vindt u op  http://texelevignet.nl/

Goede reis & tot ziens bij Boutique Hotel Texel!

We horen graag van u!

We horen graag van u! Heeft u meer informatie nodig? Of wilt u dat wij contact met u opnemen naar aanleiding van een vraag?
Vertel ons hieronder uw vraag of uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 *
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement