Contact

Heeft u vragen of specifieke wensen?
Mail of bel ons gerust. Wij denken natuurlijk graag met u mee.

Goede reis en tot ziens!
Marianne

Boutique Hotel Texel

Postweg 134
1795 JS nabij De Cocksdorp, Texel

Telefoon: +31 (0)222 311 237
E-mail: info@hoteltexel.com

ROUTE - HOE U BIJ ONS KOMT

Uw uitstapje begint al op de boot. Ieder uur vaart er vanuit Den Helder op het halve uur een veerboot richting Texel. U kunt uw retourticket bij het loket van de TESO-bootdienst kopen of op www.teso.nl. De overtocht van Den Helder naar Texel duurt ongeveer 20 minuten en u hoeft uw ticket niet te bewaren voor de terug reis. U mag altijd het eiland af.

Door onze vrije ligging in de noordpunt van het eiland zijn wij zeer goed bereikbaar. Wanneer u van de boot afrijdt, volgt u de borden "De Cocksdorp". U arriveert na een kleine 10 minuten in de Polder Eijerland. Wanneer u het vliegveld passeert, ziet u na 100 meter rechts het hotel.

Komt u met het openbaar vervoer dan biedt de Texelhopper de perfecte uitkomst. U kunt bij het Connexxionloket in Den Helder een texelhopperkaartje kopen of online via de website. Belangrijk is dat u de Texelhopper minstens één uur voordat u met de Texelhopper vertrek reserveert. reserveren kan via:  www.texelhopper.nl of bel 0222-784 000. Vanaf het treinstation in Den Helder reist u met lijn 33 naar de boot. Deze bus vertrekt om 12 minuten over het hele uur en sluit uitstekend aan op de boot.

Voor parkeren op Texel kunt u het E vignet aanschaffen, meer informatie vindt u op  http://texelevignet.nl/

Goede reis & tot ziens bij Boutique Hotel Texel!

 

LET OP! Er zijn weerkzaamheden aan de weg in de Helder en op uw rit richting ons hotel. Dit betekend dat uw reis door den Helder en op het eiland langer zal duren als normaal. 

Kijk hier voor de uitgebreide wegwerkzaamheden in Den Helder

Kijk hier voor de uitgebreide wegwerkzaamheden op Texel

We horen graag van u!

We horen graag van u! Heeft u meer informatie nodig? Of wilt u dat wij contact met u opnemen naar aanleiding van een vraag?
Vertel ons hieronder uw vraag of uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 *
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement