Contact

Boutique Hotel Texel

      Postweg 134

      1795 JS nabij De Cocksdorp, Texel

      Telefoon: +31 (0)222 311 237
       E-mail: info@hoteltexel.com

 

ROUTE - HOE U BIJ ONS KOMT

Uw uitstapje begint al op de boot. Ieder uur vaart er vanuit Den Helder op het halve uur een veerboot richting Texel. U kunt uw retourticket bij het loket van de TESO-bootdienst kopen of van te voren op www.teso.nl. De overtocht van Den Helder naar Texel duurt ongeveer 20 minuten en u hoeft uw ticket niet te bewaren voor de terug reis. U mag altijd het eiland af ;)

Door onze vrije ligging in het noordpunt van het eiland zijn wij zeer goed bereikbaar. Wanneer u van de boot afrijdt, volgt u de borden "De Cocksdorp". U arriveert na een kleine 10 minuten in de Polder Eijerland. Wanneer u het vliegveld passeert, ziet u na 100 meter rechts het hotel.

OPENBAAR VERVOER

Komt u met het openbaar vervoer? Dan biedt de Texelhopper de perfecte uitkomst. U kunt bij het Connexxionloket in Den Helder een texel- hopperkaartje kopen of online via de website. Belangrijk is dat u de Texelhopper minstens één uur voordat u met de Texelhopper vertrek reserveert. Reserveren kan via:  www.texelhopper.nl of bel 0222-784 000. 

Vanaf het treinstation in Den Helder reist u met lijn 33 naar de boot. Deze bus vertrekt om 12 minuten over het hele uur en sluit uitstekend aan op de boot.

PARKEERVIGNET

Voor parkeren op Texel kunt u het E-vignet aanschaffen, meer informatie vindt u op  http://texelevignet.nl/

WEGWERKZAAMHEDEN

Vanaf 25 september worden er werkzaamheden uitgevoerd tussen rotonde Akenbuurt en Emmalaan. Hiervan kunt u hinder ervaren. Lees hier de gehele informatie van de werkzaamheden

PARKEREN

Bij ons kunt u uiteraard vrij parkeren zonder parkeervignet. Voor electrische auto's en fietsen zijn laadpalen aanwezig. 

 

Wij wensen u een goede reis & tot ziens bij Boutique Hotel Texel!

WIJ HOREN GRAAG VAN U!

Heeft u meer informatie nodig of heeft u specifieke wensen? Wij denken natuurlijk graag met u mee. 
Vertel ons hieronder uw vraag of uw wens en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We horen graag van u! 
Belt u liever? wij zijn bereikbaar op: +31 (0)222 311 237
 *
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement