Contact

Boutique Hotel Texel

Postweg 134, 1795 JS nabij De Cocksdorp, Texel

Telefoon: +31 (0)222 311 237
E-mail: info@hoteltexel.com

 

LET OP: Het weekend van 23 september vaart de TESO veerdienst met één boot.
Gezien de verwachte drukte op het eiland worden er langere wachttijden dan normaal verwacht.
Vertrek op tijd, kom een dagje eerder of blijf gewoon nog lekker een nachtje langer. Pluk de dag en maak er het beste van ;)

Voor actuele wachttijden en afvaarten kunt u kijken op www.teso.nl 

ROUTE - HOE U BIJ ONS KOMT

Uw uitstapje begint al op de boot. Ieder uur vaart er vanuit Den Helder op het halve uur een veerboot richting Texel. U kunt uw retourticket bij het loket van de TESO-bootdienst kopen of van te voren op www.teso.nl. De overtocht van Den Helder naar Texel duurt ongeveer 20 minuten en u hoeft uw ticket niet te bewaren voor de terug reis. U mag altijd het eiland af ;)

Door onze vrije ligging in het noordpunt van het eiland zijn wij zeer goed bereikbaar. Wanneer u van de boot afrijdt, volgt u de borden "De Cocksdorp". U arriveert na een kleine 10 minuten in de Polder Eijerland. Wanneer u het vliegveld passeert, ziet u na 100 meter rechts het hotel.

OPENBAAR VERVOER

Komt u met het openbaar vervoer? Dan biedt de Texelhopper de perfecte uitkomst. U kunt bij het Connexxionloket in Den Helder een texel- hopperkaartje kopen of online via de website. Belangrijk is dat u de Texelhopper minstens één uur voordat u met de Texelhopper vertrek reserveert. Reserveren kan via:  www.texelhopper.nl of bel 0222-784 000. 

Vanaf het treinstation in Den Helder reist u met lijn 33 naar de boot. Deze bus vertrekt om 12 minuten over het hele uur en sluit uitstekend aan op de boot.

PARKEERVIGNET

Voor parkeren op Texel kunt u het E-vignet aanschaffen, meer informatie vindt u op  http://texelevignet.nl/

WEGWERKZAAMHEDEN

Vanaf 29 augustus tot medio december bevinden zich wegwekzaamheden plaats vanaf de slufterweg tot aan De Cocksdorp. Hierdoor ziet u vanaf Den Burg wegwijzing aangegeven richting De Cocksdorp. U kunt echter wel de normale route naar ons hotel volgen. U hoeft dus niet de omleiding (C) te volgen.

PARKEREN

Vanaf 31 oktober 2022 zullen wij ons parkeerterrein gaan optimaliseren.
Hierdoor zult u op een ander parkeerterrein parkeren dan u wellicht van ons gewend bent. U kunt gewoon via dezelfde oprit inrijden, echter zult u hier de bewegwijzering vinden naar de andere parkeerplaatsen aan de achterzijde van het hotel. Wij zullen met borden de (alternatieve) ingang van het hotel kenbaar maken.

 

Wij wensen u een goede reis & tot ziens bij Boutique Hotel Texel!

WIJ HOREN GRAAG VAN U!

Heeft u meer informatie nodig of heeft u specifieke wensen? Wij denken natuurlijk graag met u mee. 
Vertel ons hieronder uw vraag of uw wens en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We horen graag van u! 
Belt u liever? wij zijn bereikbaar op: +31 (0)222 311 237
 *
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement