Ontdek de kamers en luxe suites
van ons hotel

Onze kamers zijn voorzien van alle gewenste voorzieningen die nodig zijn om echt even op te laden. Mooi eco chique design, warm, huiselijk en vol eenvoud. Onder het Texeler dekbed zult u echt even verdwalen in een heerlijke diepe slaap om opgewekt op te staan. Klaar voor een frisse dag. Omdat er niets boven een goede nachtrust gaat.

Texel: een eiland vol verborgen geheimen en verrassingen

Uitgerust wakker worden met uitzicht over de landerijen, neem een duik in het zwembad of kies voor een slow wake-up met één van onze spa treatments. Liever actief de dag starten? Ga een stukje hardlopen over onze hardlooproute. Verblijft u in één van onze suites of juist in de karakteristieke superior garden suite? Begin de dag met een echte Texelse branding koffie en mocht u lekker lang willen uitslapen, dan kiest u voor een late check-out of boekt u een ontbijtje op bed.


Kies de kamer die bij uw comfort past

PSST! Wist u dat wij alle bedden voor u testen en dat alleen het beste goed genoeg is?

Fantastisch

“Al heel veel hotels bezocht in mijn leven maar Hotel Boutique Texel is wel een klasse apart. Voorzieningen zijn goed en vooral erg schoon. Maar waar het hotel in uitblinkt is het vriendelijke personeel en het gevoel van thuiskomen. Het ontbijt en restaurant zijn echt uitstekend en het zewmbad plus wellness zeker de moeite waard. Fietsen reserveren was binnen een minuut geregeld en geen gezeur wanneer je een dag minder gebruik maakt van de fietsen dan vooraf aangegeven. Wij gaan hier zeker nog eens terug!”

  • Travelbird
  • Bianca

Heerlijk!

"Bij aankomst een lekker en mooi welkomsthapje vanuit de keuken. Wij hadden om 3 elektrische fietsen gevraagd. Deze stonden klaar bij aankomst. Wij kregen 2 opladers, maar het personeel zorgde dat de fietsen steeds werden opgeladen (ondanks dat wij zeiden dat we dat heus wel zelf wilden doen). Heerlijke bedden! Heerlijk, uitgebreid ontbijt!"

  • Booking.com
  • Angela

Perfect, met oog voor details

"Een van de betere hotels waar we hebben verbleven. Wij hadden een luxe kamer met douche. Een hele nette schone kamer, niet al te groot, maar gewoon prima. Het restaurant is top, van een zeer goed verzorgd ontbijt met zeer veel keuze en heerlijke gerechtjes, tot het diner wat gewoonweg super is. De bediening/personeel is ook top. Je kunt merken dat er oog is voor detail, zowel op het gebied van het eten als bij het personeel. We gaan hier zeker terugkomen."

  • TripAdvisor
  • Ronald V

Weekend parachutespringen

"Prachtig hotel met ruime parkeerplaats voor de deur. Bijzonder verzorgd en sfeervol. Heerlijk ontbeten je kan lopend of op de fiets makkelijk naar het paracentrum of de slufter en zo naar het strand. Het zwembad ook mooi waarbij je buiten kan zonnen."

  • TripAdvisor

Na thuiskomst wil je alweer terug!

"Heerlijk hotel met zeer persoonlijke aandacht voor de gasten. Leuke turn down service met attentie en weerbericht. Goed en uitgebreid Texels ontbijtbuffet met dagelijkse specials. Geweldig zwembad en spa, professionele pedicure. Overheerlijke gerechten bij Gusta." 

  • Booking.com
  • Hetty