Feesten

Omdat er altijd wel iets te vieren valt

Voor elke gelegenheid een passend feestje. Of we nu de verjaardag van oma vieren, het succes van de campagne of het leven: originele feesten vragen om bijzondere feestlocaties. Waar kan dat nu beter dan in de polder met zicht op de duinen en landerijen? 
  • slide
  • slide
  • slide

Ontdek de mogelijkheden

Op basis van uw wensen en onze mogelijkheden bieden we graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat aan. U bent van harte welkom om onze veelzijdige locatie te komen bekijken en uw wensen vrijblijvend te bespreken. Voor een gesprek vragen wij u graag een afspraak te maken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons  per mail of telefonisch bereiken

Met een gouden randje

We hebben verschillende ruimtes met unieke mogelijkheden die we graag voorzien van jullie eigen persoonlijke touch. Een stijlvol ingericht hotel met een bijzonder eco chique design, moderne zalen, een mooie tuin, comfortabele hotelkamers en een keukenbrigade die u graag verrast. En last but not least een team dat u en uw gasten volledig in de watten legt. We zitten vol leuke en originele ideeën voor een buitengewoon feestelijk samenzijn. Lets get the party started!