TARIEVEN & INFORMATIE

Openingstijden

Zwembad
Maandag - zondag     08:00 - 21:30
 
Wellness
Maandag - zondag     09:00 - 21:30 
 
Badkledingdagen Wellness: 
Donderdag                 12:00 - 18:00
Zondag                        12:00 - 18:00 

Tarieven

Uiteraard bent u ook welkom in onze Spa Woolness en zwembad wanneer u niet in ons hotel logeert. Tegen onderstaande tarieven kunt u een hele dag zorgeloos genieten van de Spa Woolness en ons zwembad.
 
Entree zwembad & Spawoolness          € 25.00
Entree zwembad                                     € 7.50
Huur badjas & slipper                            € 7.50

Entree

Entree tot Spa Woolness is vanaf 16 jaar en inclusief toegang tot zwembad, sauna, HighSpa en de badjassentuin. Exclusief badjas, handdoek en slippers. In onze spa is het dragen van badkleding niet toegestaan behalve op de aangegeven badkledingdagen (vanaf 1 september) In het zwembad is badkleding echter wel verplicht. 

Abonnementen 

Wilt u vaker bij ons komen zwemmen of misschien wel zwemmen en genieten van de sauna? Tegen een scherp tarief bieden wij de optie aan om een abonnement af te nemen.
 
10x kaart zwembad                                     € 50.00
10x kaart Spa Woolness                               € 150.00

Fantastisch

“Al heel veel hotels bezocht in mijn leven maar Hotel Boutique Texel is wel een klasse apart. Voorzieningen zijn goed en vooral erg schoon. Maar waar het hotel in uitblinkt is het vriendelijke personeel en het gevoel van thuiskomen. Het ontbijt en restaurant zijn echt uitstekend en het zewmbad plus wellness zeker de moeite waard. Fietsen reserveren was binnen een minuut geregeld en geen gezeur wanneer je een dag minder gebruik maakt van de fietsen dan vooraf aangegeven. Wij gaan hier zeker nog eens terug!”

  • Travelbird
  • Bianca

Heerlijk!

"Bij aankomst een lekker en mooi welkomsthapje vanuit de keuken. Wij hadden om 3 elektrische fietsen gevraagd. Deze stonden klaar bij aankomst. Wij kregen 2 opladers, maar het personeel zorgde dat de fietsen steeds werden opgeladen (ondanks dat wij zeiden dat we dat heus wel zelf wilden doen). Heerlijke bedden! Heerlijk, uitgebreid ontbijt!"

  • Booking.com
  • Angela

Perfect, met oog voor details

"Een van de betere hotels waar we hebben verbleven. Wij hadden een luxe kamer met douche. Een hele nette schone kamer, niet al te groot, maar gewoon prima. Het restaurant is top, van een zeer goed verzorgd ontbijt met zeer veel keuze en heerlijke gerechtjes, tot het diner wat gewoonweg super is. De bediening/personeel is ook top. Je kunt merken dat er oog is voor detail, zowel op het gebied van het eten als bij het personeel. We gaan hier zeker terugkomen."

  • TripAdvisor
  • Ronald V

Weekend parachutespringen

"Prachtig hotel met ruime parkeerplaats voor de deur. Bijzonder verzorgd en sfeervol. Heerlijk ontbeten je kan lopend of op de fiets makkelijk naar het paracentrum of de slufter en zo naar het strand. Het zwembad ook mooi waarbij je buiten kan zonnen."

  • TripAdvisor

Na thuiskomst wil je alweer terug!

"Heerlijk hotel met zeer persoonlijke aandacht voor de gasten. Leuke turn down service met attentie en weerbericht. Goed en uitgebreid Texels ontbijtbuffet met dagelijkse specials. Geweldig zwembad en spa, professionele pedicure. Overheerlijke gerechten bij Gusta." 

  • Booking.com
  • Hetty