Taste the passion, feel at home & celebrate the day!

Dat is waar we voor staan! Een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets onwijs moois van te maken. Bij Boutique Hotel Texel geniet u elke ochtend van een heerlijk luxe ontbijt, komt u tot rust in onze lounge bar en zit u heerlijk relaxed op ons terras. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een lunch of diner bij Restaurant Gusta, het restaurant in ons hotel. 

Reserveer een tafel Tafel reserveren

 

 

GUSTA
Taste the passion & feel at home

Een lifestyle waar Arnoud & Gusta Marie Langeveld altijd voor hebben gestaan. Daarom startten zij in 1965 naast hun boerderij met pension Hoeve Nieuw Breda. Dagen werden er op het land en in de keuken doorgebracht om hun gasten van de lekkerste aardappelen en groentes te voorzien.­­ Vandaag de dag viert de teelt van onze boerderij Hoeve Nieuw Breda nog steeds hoogtij in de lokale keuken. Waarbij producten van eigen land, eiland en land de basis vormen. Een toonbeeld van kracht en eenvoud, familiaire warmte en gezelligheid, liefde en passie voor het product.

Wij mogen ons restaurant een Dutch Cuisine restaurant noemen. Wij dragen hiermee bij aan de doelstelling van Dutch Cuisine: het promoten van de Nederlandse keuken en -eetcultuur.

Gusta's diner

Zin in een avondje uit?  U bent van harte welkom in ons restaurant voor ontbijt, lunch en diner.

 

Verblijft u niet bij ons maar heeft u wel zin in de smaak van gusta? De rit naar Eijerland is al een uitje op zich. En dat wordt dan ook nog beloond met heerlijke gerechten vers van eigen land in ons restaurant.

 

Op 16 juli gaat onze nieuwe kaart weer in.. can't wait!

 

GUSTA'S Menu

Chefs signature

Laat u verrassen door de seizoenssmaken van de chef.
Gebaseerd op de elementen van het eiland, bos, polder & wad.

 

De gerechten alle geinspireerd op de seizoenen die het eiland ons biedt en de oogst van onze boerderij. Het vlees, de vis, schelp & schaaldieren die wij serveren alle duurzaam, lokaal & verantwoord.

 

Laat je verrassen door de signature van de chef.
 

En… nice to know, Gusta wordt aanbevolen door de Michelin gids

Robin Mosk,
Chef kok Boutique Hotel Texel:

"We werken met eerlijke lokale producten, gebruiken de seizoenen als inspiratie en gaan uit van de pure smaak van ieder ingrediënt. Met de ingrediënten van onze eigen boerderij als basis en in samenwerking met onze lokale leveranciers combineren wij onze passie."

Reserveer een tafel Tafel reserveren

Vol passie genieten van het leven. Ontdek de veelzijdige gastronomie van Boutique Hotel Texel

Diner

Geïnspireerd door de seizoenen vieren Texelse producten hoogtij in de lokale keuken van ons restaurant Gusta. De smaakvolle gerechten vormen een toonbeeld van kracht en eenvoud.

  • Dagelijks geopend voor diner van 18.00 tot 20.30 uur
  • Laat u verrassen door onze veelzijdige menukaart

Ontbijt

Geen betere start van de dag dan met een uitgebreid ontbijt. Dagelijks serveren wij in ons restaurant Gusta een uitgebreid ontbijt in de vorm van een buffet.

  • Ontbijten is mogelijk van 08:00 tot 10:30. 
  • Verblijft u in het hotel dan is het ontbijt inbegrepen in uw kamerprijs als onderdeel van uw Boutique Hotel Texel ervaring.
  • Wilt u nog even blijven liggen? Bestel een ontbijt op bed en wij brengen het naar uw kamer.
  • Verblijft u elders op het eiland, tot 8 personen kunt u zonder te reserveren bij ons binnenstappen voor een uitgebreid ontbijt € 15 p.p. 

Loungebar

Ontspannen kan uitstekend in onze sfeervolle lounge, bij de haard of in het zonnetje aan het raam. Ultiem genieten doet u met een goed glas wijn of wat dacht u van een eilands gebrouwen biertje van ons eigen gerst of een TX Gin-tonic, gestookt van onze aardappelen. U bent van harte welkom.

  • Onze lounge is dagelijks geopend van 08.00 tot 23:00 uur.

Lunch

Genieten van heerlijke gerechten op een van de mooiste locaties op Texel. Van heerlijk knapperige aardappelbroodjes met verse jus tot uitgebreid lunchen met alles erop en eraan. Voor een romantisch onderonsje of een zakelijk gesprek.

  • Lunch is mogelijk van 12.30 tot 16.00 uur.
  • Wij kunnen rekening houden met een allergie of dieet. Laat ons dit gerust weten.