Taste the passion, feel at home & celebrate the day!

Dat is waar we voor staan! Een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets onwijs moois van te maken. Bij Boutique Hotel Texel geniet u elke ochtend van een heerlijk luxe ontbijt, komt u tot rust in onze lounge bar en zit u heerlijk relaxed op ons terras. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een lunch of diner bij Restaurant Gusta, het restaurant in ons hotel.


 

Met de aanscherping van de COVID-19 maatregelen serveren wij vanaf heden in ons restaurant:

 

ONTBIJTBUFFET
Wij serveren ons ontbijtbuffet in 3 shifts, hieruit kunt u kiezen tussen:

08:00 - 09:00 | 09:00 - 10:00 | 10:00 - 11:00
Wenst u liever ontbijt op bed of take away? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. 

 

LUNCH
Dagelijks kunt u van 12:30 tot 16:00 uur uitgebreid bij ons lunchen.
Tip: kies voor een van onze lunchplateaus, een echt aanrader ;-)

DINER
Wij serveren dagelijks een wisselend 3-gangen chef signature verassingsmenu in ons restaurant. 
U kunt reserveren voor de shift van: 18:00-19:30 of 20:00 -21:30
Na 20.00uur kunt u geen alcoholische dranken meer bestellen.


BAR LOUNGE
Onze bar & lounge zijn tot 22.30 uur geopend.

In onze bar/lounge serveren wij diverse plategerechten en barbites

Reserveer een tafel Tafel reserveren

GUSTA
Taste the passion & feel at home

Een lifestyle waar Arnoud & Gusta Marie Langeveld altijd voor hebben gestaan. Daarom startten zij in 1965 naast hun boerderij met pension Hoeve Nieuw Breda. Dagen werden er op het land en in de keuken doorgebracht om hun gasten van de lekkerste aardappelen en groentes te voorzien.­­ Vandaag de dag viert de teelt van onze eigen boerderij Hoeve Nieuw Breda nog steeds hoogtij in de lokale keuken. Waarbij ze samen met de overige producten van eigen eiland en land de basis vormen. Wij noemen dit de ‘ui filosofie,’ waarbij de binnenste ring van de ui, het hart, het dichtst bij ons staat en we van hieruit naar buiten werken.

Wij mogen ons restaurant een Dutch Cuisine restaurant noemen. Wij dragen hiermee bij aan de doelstelling van Dutch Cuisine: het promoten van de Nederlandse keuken en -eetcultuur.

Dineren bij Gusta

Zin in een avondje uit? U bent van harte welkom in ons restaurant. Geniet van een eilandse levensstijl waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. Verblijft u niet bij ons, maar heeft u wel zin in de smaak van Gusta? De rit naar Eijerland is al een uitje op zich. En dat wordt dan ook nog eens beloond met heerlijke gerechten vers van eigen land in ons restaurant.

Chef's Signature

Laat u verrassen door de seizoenssmaken van de chef.
Gebaseerd op de elementen van het eiland: Polder, Wad & Bos.

De gerechten alle geinspireerd op de seizoenen die het eiland ons biedt en de oogst van onze boerderij. Het vlees, de vis, schelp & schaaldieren die wij serveren alle duurzaam, lokaal & verantwoord van dichtbij.

Laat je verrassen door de signature van de chef.

 

3-gangen      € 42.50 

Heeft u dieeten, allergieen of iets te vieren laat het ons weten bij het maken van uw reservering en natuurlijk houden wij hier graag rekening mee.

 


 

En… nice to know, Gusta wordt aanbevolen door de Michelin gids

Robin Mosk,
Chef kok Boutique Hotel Texel:

"We werken met eerlijke lokale producten, gebruiken de seizoenen als inspiratie en gaan uit van de pure smaak van ieder ingrediënt. Met de ingrediënten van onze eigen boerderij als basis en in samenwerking met onze lokale leveranciers combineren wij onze passie."

Reserveer een tafel Tafel reserveren

Vol passie genieten van het leven. Ontdek de veelzijdige gastronomie van Boutique Hotel Texel

Diner

Geïnspireerd door de seizoenen vieren Texelse producten hoogtij in de lokale keuken van ons restaurant Gusta. De smaakvolle gerechten vormen een toonbeeld van kracht en eenvoud.

  • Dagelijks geopend voor diner van 18.00 tot 20.30 uur
  • Laat u verrassen door onze veelzijdige menukaart

Ontbijt

Geen betere start van de dag dan met een uitgebreid ontbijt. Dagelijks serveren wij in ons restaurant Gusta een uitgebreid ontbijt in de vorm van een buffet.

  • Ontbijten is mogelijk van 08:00 tot 10:30. 
  • Verblijft u in het hotel dan is het ontbijt inbegrepen in uw kamerprijs als onderdeel van uw Boutique Hotel Texel ervaring.
  • Wilt u nog even blijven liggen? Bestel een ontbijt op bed en wij brengen het naar uw kamer.
  • Verblijft u elders op het eiland, tot 8 personen kunt u zonder te reserveren bij ons binnenstappen voor een uitgebreid ontbijt € 15 p.p. 

Loungebar

Ontspannen kan uitstekend in onze sfeervolle lounge, bij de haard of in het zonnetje aan het raam. Ultiem genieten doet u met een goed glas wijn of wat dacht u van een eilands gebrouwen biertje van ons eigen gerst of een TX Gin-tonic, gestookt van onze aardappelen. U bent van harte welkom.

  • Onze lounge is dagelijks geopend van 08.00 tot 23:00 uur.

Lunch

Genieten van heerlijke gerechten op een van de mooiste locaties op Texel. Van heerlijk knapperige aardappelbroodjes met verse jus tot uitgebreid lunchen met alles erop en eraan. Voor een romantisch onderonsje of een zakelijk gesprek.

  • Lunch is mogelijk van 12.30 tot 16.00 uur.
  • Wij kunnen rekening houden met een allergie of dieet. Laat ons dit gerust weten.