Spa woolness

Persoonlijk & kleinschalig, wellness op sien Tessels. Wij heten u graag van harte welkom op een plek waar de tijd geen rol speelt. Een bezoek is een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. Geniet van een heerlijke behandeling of kom tot rust in het zwembad en de spa. 

Meer over Spa & Zwembad Spa & Zwembad

Wellness op sien Tessels 
wij noemen het woolness

 

Welke treatment kiest u?

In onze Spa Woolness kunt u terecht voor diverse behandelingen. Pedicure of manicure, een weldadig massage, uniek wolbad of voor beauty & balance in de schoonheidssalon: het is allemaal mogelijk. Liever een ontspannende yoga-sessie of wat aandacht voor uzelf tijdens een coaching wandeling? Voor welk ontspanningsmomentje kiest u?

Wolbad

Vroeger gebruikte de arme boerenbevolking de wol van het Texelse schaap om de koude winters door te komen of na een dag van noeste arbeid de spieren en gewrichten weer soepel te maken. Vandaag de dag gaat de weldaad van wol verder dan warmte alleen.

Massage

Laat angst, stress en spanning vrijkomen en durf te genieten! Laat al uw lasten achter u, breng lichaam en geest in balans en geniet van een doelgerichte of ontspannende massage.

Manicure

We vragen veel van onze handen. Dagelijks helpen ze ons met uiteenlopende klusjes en taken. De hoogste tijd ze eens flink in de watten te leggen! En behalve dat onze handen het dubbel en dwars verdienen om lekker verwend te worden, zijn mooie en verzorgde handen ook nog eens een prachtig visitekaartje. Kies voor een heerlijke spa manicure of ga voor tot in de puntjes verzorgde handen met een mooie lak!

Schoonheid

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het eiland? Bij schoonheidssalon Laura ontmoeten innerlijke en uiterlijke schoonheid elkaar.

Pedicure & voetreflex

Het is de combinatie van innerlijk en uiterlijk die ons goed doen voelen. Wanneer ons lichaam in balans is zijn we er nog niet. Het is de gehele verzorging die ons energie geeft en er voor zorgt dat wij als mens kunnen stralen.

Coaching

Kan uw relatie wel een boost gebruiken of is het tijd voor wat aandacht voor jezelf? Een coachwandeling laat je weer stralen!

Yoga

In- en ontspanning zorgen voor een comfortabel gevoel in je lijf. Een goed gevoel in je lichaam geeft minder stress en meer bewegingsruimte. Dat maakt een mens gelukkig. Ontdek onze yoga.

Linking inner en outer beauty met wellness op sien Tessels

 

Samenwerken & verbinden

Bij Spa Woolness gaan we voor kwaliteit. Onze behandelingen zijn afgestemd op uw wensen en worden voor een ieder op maat gemaakt, zo wordt er rekening gehouden met eventuele klachten of lichamelijke aandoeningen. In onze salons werken alleen gediplomeerde en gekwalificeerde specialisten, die het vak vol overgave beoefenen. De verschillende salons worden door zelfstandig onderne(e)m(st)ers gerund, die zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit van de behandelingen dragen. Mocht u specifieke vragen en/of wensen hebben of mocht u naar aaneiding van uw behandeling meer informatie wensen, dan kunt u zich te allen tijde tot de specialistes wenden. Helpt u ons een handje een geeft u voor en tijdens de behandeling vooral ook aan wat u fijn of niet fijn ervaart, zodat u volledig kunt ontspannen en van de treatment optimaal kunt genieten. 

MELANIE - SPA WOOLNESS, Boutique Hotel Texel:

"Start de dag met een frisse duik of geniet van de vergezichten op het dakterras in de jacuzzi. Sluit je ogen en laat je omringen door een aangename warmte en heerlijke geuren in de Finse geursauna of het zeedamp-stoombad. Laat u verrassen door onze heerlijke Spa Woolness met zwembad, sauna's en diverse behandelingen. U bent - ook als niet-gast van het hotel - van harte welkom."