Spa woolness

Persoonlijk & kleinschalig, wellness op sien Tessels. Wij heten u graag van harte welkom op een plek waar de tijd geen rol speelt. Een bezoek is een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. Geniet van een heerlijke behandeling of kom tot rust in het zwembad en de spa. 

Meer over Spa & Zwembad Spa & Zwembad

 

Welke treatment kiest u?

In onze Spa Woolness kunt u terecht voor diverse behandelingen. Pedicure of manicure, een weldadig wolbad of een behandeling in de haarspa of de schoonheidssalon: het is allemaal mogelijk. Liever een ontspannende yoga-sessie of wat aandacht voor uzelf tijdens een coaching wandeling? Voor welk ontspanningsmomentje kiest u?

Wolbad

Vroeger gebruikte de arme boerenbevolking de wol van het Texelse schaap om de koude winters door te komen of na een dag van noeste arbeid de spieren en gewrichten weer soepel te maken. Vandaag de dag gaat de weldaad van wol verder dan warmte alleen.

Pedicure & voetreflex

Het is de combinatie van innerlijk en uiterlijk die ons goed doen voelen. Wanneer ons lichaam in balans is zijn we er nog niet. Het is de gehele verzorging die ons energie geeft en er voor zorgt dat wij als mens kunnen stralen.

Manicure

In- en ontspanning zorgen voor een comfortabel gevoel in je lijf. Een goed gevoel in je lichaam geeft minder stress en meer bewegingsruimte. Dat maakt een mens gelukkig. Ontdek onze yoga.

Haarspa

Geen haar op uw hoofd, die zoiets speciaals ooit zal verwachten. Des te groter is de verrassing om in Spa Woolness te kiezen voor een HaarSpa treatment. Wellness voor haar en huid.

Schoonheid

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het eiland? Bij schoonheidssalon Laura ontmoeten innerlijke en uiterlijke schoonheid elkaar.

Massage

Laat angst, stress en spanning vrijkomen en durf te genieten! Laat al uw lasten achter u, breng lichaam en geest in balans en geniet van een doelgerichte of ontspannende massage.

Yoga

In- en ontspanning zorgen voor een comfortabel gevoel in je lijf. Een goed gevoel in je lichaam geeft minder stress en meer bewegingsruimte. Dat maakt een mens gelukkig. Ontdek onze yoga.

Coaching

Kan uw relatie wel een boost gebruiken of is het tijd voor wat aandacht voor jezelf? Een coachwandeling laat je weer stralen!

Linking inner en outer beauty met wellness op sien Tessels

Marianne Langeveld,
Eigenaresse Boutique Hotel Texel:

"Start de dag met een frisse duik of geniet van de vergezichten op het dakterras in de jacuzzi. Sluit je ogen en laat je omringen door een aangename warmte en heerlijke geuren in de Finse geursauna of het zeedamp-stoombad. Laat u verrassen door onze heerlijke Spa Woolness met zwembad, sauna's en diverse behandelingen. U bent - ook als niet-gast van het hotel - van harte welkom."