Spa & Zwembad

Tijdens uw vakantie helemaal tot rust komen en heerlijk relaxen in onze Spa Woolness? Als gast van Boutique Hotel Texel heeft u vrij toegang tot onze Spa Woolness, indien u rechtstreeks bij ons heeft gereserveerd. Er is een uitzondering voor hotelkamerreserveringen op basis van aanbiedingen en arrangementen, tenzij anders vermeld. Bekijk onze tarieven.

Ontdek onze spa

Behandelingen

Tussen de sauna-bezoekjes door genieten van een heerlijke behandeling? Onze specialistes staan graag voor u klaar. Van schoonheidsbehandelingen tot massages: het is allemaal mogelijk.

Zwembad

Watertemperatuur 32°C

Een frisse duik in ons zwembad. Er is geen betere start of afsluiting van de dag! Ons zwembad is voorzien van zacht water en is chloorvrij.

Jacuzzi

Watertemperatuur 39°C

Op het dakterras turend over de weilanden echt even volledig opladen. Het kan in onze jacuzzi. 

Geursauna

Finse sauna 90°C

Sluit uw ogen en laat u omringen door een aangename warmte en heerlijke geuren. De Finse geursauna heeft een constante temperatuur van 90 graden.

Zeedamp stoombad

Turks stoombad 40°C

De hete stoom zorgt ervoor dat huidporiën worden geopend, vuil wordt afgevoerd en de huiddoorbloeding wordt gestimuleerd. Het zeedamp- en stoombad heeft een temperatuur variërend van 40 tot 60 graden. 

High Spa

In de High-Spa weet u niet wat u te wachten staat. Laat u verrassen door nevel, heftige storm of eilandse regen.

Spa lounge

In de sfeervolle spa lounge kunt u verdwalen in een goed boek of even afkoelen van uw saunabezoekje. Heerlijk genieten op een van de comfortabele ligbedden.

Badjassentuin

Even afkoelen? In onze tuin geniet u van het rustgevende boeren platteland en de schoonheid van de natuur die zo dichtbij is. 

Openingstijden

Maandag - zondag               09:00 - 21:30
 
Badkledingdagen: 
Donderdag                           12:00 - 18:00
Zondag                                 12:00 - 18:00 

Entree

Entree tot Spa Woolness is vanaf 16 jaar en inclusief toegang tot zwembad, sauna, HighSpa en de badjassentuin. Exclusief badjas, handdoek en slippers. In onze spa is het dragen van badkleding niet toegestaan behalve op de aangegeven badkledingdagen . In het zwembad is badkleding echter wel verplicht. 

Tarieven

Uiteraard bent u ook welkom in onze Spa Woolness en zwembad wanneer u niet in ons hotel logeert. Tegen onderstaande tarieven kunt u een hele dag zorgeloos genieten van de Spa Woolness en ons zwembad.
 
Entree zwembad & Spawoolness          € 25.00
Entree zwembad                                     € 7.50
Huur badjas & slipper                            € 7.50

Abonnementen

Wilt u vaker bij ons komen zwemmen of misschien wel zwemmen en genieten van de sauna? Tegen een scherp tarief bieden wij de optie aan om een abonnement af te nemen. 
 
10x kaart zwembad                                     € 50.00
10x kaart Spa Woolness                               € 150.00