Restaurant Gusta

Zin in een avondje uit? U bent van harte welkom in ons restaurant. Geniet van een eilandse levensstijl waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. Verblijft u niet bij ons, maar heeft u wel zin in de smaak van Gusta? De rit naar Eijerland is al een uitje op zich. En dat wordt dan ook nog eens beloond met heerlijke gerechten vers van eigen land in ons restaurant.
 

Openinstijden

Het restaurant is dagelijks geopend van 18:00 - 22:30
(laatste tafel reservatie 20:30)
 

Chef's signature

In het restaurant is het ook mogelijk een 5-gangen menu te nuttigen. Dit menu kunt u tot maximaal één dag voor de reserveringsdatum reserveren. Wenst u het menu voor dezelfde avond? neem dan graag contact op met de receptie. 

5-gangen menu - €62.50 per persoon.
Bijpassend wijnarrangement  - €35 per persoon.
 

Reserveren

Hieronder kunt u uw tafel reserveren. 

 

Dutch Cuisine

Onze menukaart sluit aan bij de principes van de Dutch Cuisine. De Dutch cuisine is een organisatie die eer biedt aan de Nederlandse keuken -en eetcultuur. Als doel hebben zij om gezond, lekker en duurzaam eten toegankelijker en aantrekkelijker te maken. Wij zijn trotse deelnemer van dit initiatief en hiermee willen wij bewustwording in gang zetten om een betere wereld achter te laten. Koken, inkopen en serveren op een bewuste manier door zoveel mogelijk van dichtbij te halen. Waarvan de basis van elk gerecht op onze eigen boerderij wordt geteeld; Aardappe[1]len, uien, wortelen en bieten. Aangevuld met de ingrediënten van maar liefst 40 Texelse bedrijven om onze kaart van kop tot staart compleet te maken. Door op een gezonde, eerlijke en veelzijdige manier te koken, serveert de keuken brigade creatieve gerechten waarin wij een balans hebben gevonden tussen wat er op Texelse grond loopt, in de zee zwemt en in de lucht vliegt tegenover alle heerlijke groenten en kruiden die het woeste eiland te bieden heeft. Samen de Nederlandse keuken terug op de kaart met de principes van Dutch Cuisine; Cultuur, Gezond, Natuur, Kwaliteit en Waarde. Draag jij je steentje ook bij?

Reserveer hier uw tafel

 *
 *
 *
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

En… nice to know, ons restaurant is energie neutraal. Wij koken op onze eigen opgewekte energie.

ROBIN MOSK,
CHEF KOK BOUTIQUE HOTEL TEXEL:

 

"We werken met eerlijke lokale producten, gebruiken de seizoenen als inspiratie en gaan uit van de pure smaak van ieder ingrediënt. Met ingrediënten van onze eigen boerderij en onze ruim 40 lokale leveranciers combineren wij onze passie."

 

''Vol passie genieten van het leven. Ontdek de veelzijdige gastronomie van Boutique Hoteel Texel''

 in beeld bij #boutiquehoteltexel

Laagste prijsgarantie

Wij garanderen de laagste prijs wanneer u direct via onze website boekt.

Boek nu Boek nu