Wolbad - TEXELAARS KENNEN HET GEHEIM

Vroeger gebruikte de arme boerenbevolking de wol van het Texelse schaap om de koude winters door te komen of na een dag van noeste arbeid de spieren en gewrichten weer soepel te maken. Vandaag de dag gaat de weldaad van wol verder dan warmte alleen; het geeft een gevoel van geborgenheid en rust en heeft door de lanoline een helende werking op de huid.

Natuurlijk wordt er uitsluitend wol van ‘De Texelaar’ een uniek wereldwijd bekend schapenras gebruikt. Beroemd om zijn vlees en goede kwaliteit wol. De zilte zeelucht zorgt voor een bijzondere structuur, vette en hoogwaardige kwaliteit wol. Laat je aangenaam verrassen door de natuurlijke werking gewikkeld in schapenwol.

 

Wolspecialiste:
“In de knusse wolboet laat u alle drukte achter zich en geeft u zich over aan de koestering van de zachte Texelse schapenwol. Helemaal ingewikkeld in de wol neemt u plaats in een kribbe. Uw handen en voeten krijgen een natuurlijke wolvetpakking en vervolgens wordt u lekker ingestopt onder een schapenwollen deken. Terwijl de wol en de crème hun werk doen, kunt u zo'n twintig minuten wegdromen en loskomen van de hectiek van alle dag. Een wolbad is een weldaad voor zowel het lichaam als de geest. Als de tijd verstreken is, krijgt u, terwijl u nog in de kribbe ligt, een kopje thee of koffie en kunt u nog even rustig nagenieten.”
Wegdromen op de Wadden.jpg
Wolbad
Wolbad 60 minuten | € 60
Ontspannen in een kribbe van Texelse schapenwol, exclusief en echt Texels. En absoluut de moeite waard. Het wolbad is ook als duo-behandeling te reserveren. Samen ontspannen.

Wat het wolbad doet?

Verwarmend

Schapenwol werkt isolerend. Tijdens de woolness-behandeling stijgt uw lichaamstemperatuur en ontspant de warmte uw spieren en gewrichten. Mede hierdoor werkt het wolbad verlichtend bij reuma, gewrichtspijnen of artrose.

Helend

Schapenwol bevat lanoline. zuiver wolvet stimuleert de helende werking van de huid. Tijdens het wolbad blijft er een laagje wolvet achter op de huid, waardoor deze zacht en soepel aanvoelt.

Ontspannend

De speciaal ontworpen kribbe, waarin het wolbad wordt gegeven, draagt bij aan een gevoel van ouderwetse geborgenheid en ontspanning.    

Kijk maar

Direct reserveren!

Heeft u vragen of wilt u een behandeling
reserveren? Bel of mail ons, wij helpen
u graag.

+31 (0)222 311 237
Woolness@hoteltexel.com 


Openingstijden

Ma - Zo 9.00 - 21.00


Blijf op de hoogte
SPA WOOLNESS op Google+
SPA WOOLNESS op Facebook


Behandeling reserveren
Voorkom teleurstelling en reserveer uw treatment

Vul onderstaand formulier in om uw
Spa Woolness-behandeling
aan te vragen.

Let op: dit is een aanvraag,
nog geen definitieve reservering


A valid name is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
An email address is required
A phone number is required