SPA WOOLNESS

Persoonlijk & kleinschalig, wellness op sien Tessels. Wij heten u graag van harte welkom op een plek waar de tijd geen rol speelt. Een bezoek is een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. Beleef, onthaast & vergeet vooral de tijd.

 

FinseSauna_!.JPG
GEURSAUNA - KOM TOT RUST
Sluit je ogen en laat je omringen door een aangename warmte en heerlijke geuren. De Finse geursauna heeft een constante temperatuur van 90 graden.
FinseSauna.JPG
ZEEDAMP-STOOMBAD - HEILZAAM VOOR HUID & LUCHTWEGEN
Door de hete stoom openen de huidporiën en wordt vuil afgevoerd en wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd. Na afloop voelt uw lijf fluweelzacht aan. Het Zeedamp- stoombad heeft een variërende temperatuur van 40 tot 60 graden.
SpaWoolness.JPG
HIGH SPA - EEN BELEVING OP ZICH
In de High-Spa weet u niet wat u te wachten staat. Laat u verrassen door nevel, heftige storm of eilandse regen.
DeMuy_Texel.png
BADJASSENTUIN
Even afkoelen? Geniet in onze tuin van het boeren platteland en de schoonheid van de natuur die zo dichtbij is.
Wolbad_texel.png
WOLBAD - WELLNESS OP SIEN TESSELS
Vroeger gebruikte de arme boerenbevolking de wol van het Texelse schaap om de koude winters door te komen of na een dag van noeste arbeid de spieren en gewrichten weer soepel te maken. Vandaag de dag gaat de weldaad van wol verder dan warmte alleen.
Zenz red.jpg
HAARSPA - MET DANSEND HAAR DE DEUR UIT
Geen haar op uw hoofd, die zoiets speciaals ooit zal verwachten. Des te groter is de verrassing om in Spa Woolness te kiezen voor een HaarSpa treatment. Wellness voor haar en huid.
climason.jpg
SCHOONHEIDSSALON & VISAGIE
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het eiland? Bij schoonheidssalon Laura ontmoeten innerlijke en uiterlijke schoonheid elkaar.
Massage (2).jpg
MASSAGE - LAAT ENERGIE STROMEN
Laat angst, stress en spanning vrijkomen en durf te genieten! Laat al uw lasten achter u, breng lichaam en geest in balans en geniet van een doelgerichte of ontspannende massage.
sandprint.jpg
PEDICURE EN VOETREFLEX
Het is de combinatie van innerlijk en uiterlijk die ons goed doen voelen. Wanneer ons lichaam in balans is zijn we er nog niet. Het is de gehele verzorging die ons energie geeft en er voor zorgt dat wij als mens kunnen stralen.
Trappen_&_Stappen_op_Texel.jpg
COACHING - IN DE BUITENLUCHT
Kan uw relatie wel een boost gebruiken of is het tijd voor wat aandacht voor jezelf? Een coachwandeling laat je weer stralen!
Zwembad.gif
ZWEMBAD & JACUZZI
Start de dag met een frisse duik of geniet van de vergezichten op het dak terras in de jacuzzi.

Tarieven 

Tarieven

Spa Woolness
zonder badkleding va 16jr        

Zwembad 
met badkleding
Badjas & Slippers         

€ 25*

€ 7.50

€ 7.50

*Entree tot Spa Woolness is vanaf 16 jaar incl. entree tot zwembad, sauna`s, HighSpa &,badjassentuin. Excl badjas, handdoek & slippers.

Als gast van Boutique Hotel Texel heeft u vrij toegang tot Spa Woolness indien u rechtstreeks bij ons heeft gereserveerd. Met uitzondering van hotel kamer reserveringen op basis van aanbiedingen en arrangementen, tenzij anders vermeld.

 

Spa Woolness - Hoe het is begonnen

Spa Woolness is vernoemd naar een oud Texels gebruik: het Wolbad. In de winter van 2012 heeft Ans Kikkert, ijsboerin en schapenhoudster op het eiland, samen met Marianne het concept Wolbad ontwikkeld en gelanceerd.

De lancering van het wolbad in 2012 is aanleiding geweest voor de uitbreiding en ontwikkeling van Spa Woolness. Spa Woolness is ‘wellness op sien Tessels’. Ontspanning op authentiek Texelse wijze waarbij de reinheid van natuurlijke eilandproducten de basis vormt.

Samenwerken & Verbinden

Bij Spa Woolness gaan wij voor kwaliteit. Onze behandelingen voor een ieder op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. In onze salons werken specialiste gediplomeerd en kwalificeert voor het vak dat zij vol overgave beoefenen.  De verschillende salons worden door zelfstandig ondernemer(sters) gerund. Daarbij dragen de specialistes eigen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de behandelingen. Mocht u specifieke vragen en/of wensen hebben of mocht u naar aanleiding van uw behandeling meer informatie wensen dan kunt u zich te alle tijden tot de specialistes wenden.

Direct reserveren!

Heeft u vragen of wilt u een behandeling
reserveren? Bel of mail ons, wij helpen
u graag.

+31 (0)222 311 237
Woolness@hoteltexel.com 


Openingstijden

Ma - Zo 9.00 - 21.00


Blijf op de hoogte
SPA WOOLNESS op Google+
SPA WOOLNESS op Facebook


Behandeling reserveren
Voorkom teleurstelling en reserveer uw treatment

Vul onderstaand formulier in om uw
Spa Woolness-behandeling
aan te vragen.

Let op: dit is een aanvraag,
nog geen definitieve reservering


A valid name is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
An email address is required
A phone number is required

Wilt u ons volgen? 

 Facebook.png Google+.png Pinterest.png Twitter.png 


Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf
up-to-date met de laatste ontwikkelingen
op het eiland en de scherpste aanbiedingen.