Vers van eigen land, puur en zuiver bij Gusta

Robin Mosk, Chef kok Boutique Hotel Texel:
“We werken met eerlijke lokale producten, gebruiken de seizoenen als inspiratie en gaan uit van de pure smaak van ieder ingrediënt. Met de ingrediënten van onze eigen boerderij als basis en in samenwerking met onze lokale leveranciers combineren wij onze passie.”
Dagelijks vers van eigen land in ons restaurant

Geïnspireerd door de seizoenen vieren Texelse producten hoogtij in de lokale keuken van ons restaurant Gusta. De smaakvolle gerechten vormen een toonbeeld van kracht en eenvoud. Chef-kok Robin Mosk houdt combinaties simpel om elk ingrediënt volledig tot zijn recht te laten komen. In ons restaurant wordt gewerkt met verse producten van ons eigen land, de moestuin en het eiland, puur en zuiver.

In verband met de beperkte beschikbaarheid per dag, reserveer alvast uw tafeltje. 

Hoeve Nieuw Breda

In de polder Eijerland vindt u vele boerderijen vernoemd naar plaatsen en steden. Onze boerderij ‘Hoeve Nieuw Breda’ is er hier een van. Op onze eigen boerderij telen we ruim 170 hectare (dat zijn 340 voetbalvelden) aan aardappelen, uien, tarwe, gerst, granen en suikerbieten.

Het bijzondere hiervan is dat u erop kunt vertrouwen dat de aardappelen die u geserveerd krijgt nog geen 5 km verderop zijn geoogst. Ze belanden rechtstreeks van het land bij de chef in de pan. 

Direct reserveren!

Laat u verrassen door de smaken
van de polder.

Verblijft u niet bij ons en neemt u
graag een extra drankje tijdens
het diner? Wij regelen ook graag
uw vervoer.

+31 (0)222 311 237
restaurant@hoteltexel.com

A valid name is required
This field is required
This field is required
This field is required
An email address is required
A phone number is required