Wolbad: verwarmend, helend & ontspannend

Vroeger gebruikte de arme boerenbevolking de wol van het Texelse schaap om de koude winters door te komen of na een dag van noeste arbeid de spieren en gewrichten weer soepel te maken. Vandaag de dag gaat de weldaad van wol verder dan warmte alleen; het geeft een gevoel van geborgenheid en rust en heeft door de lanoline een helende werking op de huid. Natuurlijk wordt er uitsluitend wol van ‘De Texelaar’, een uniek wereldwijd bekend schapenras, gebruikt. Beroemd om zijn vlees en goede kwaliteit wol. De zilte zeelucht zorgt voor een bijzondere structuur, vette en hoogwaardige kwaliteit wol. Laat je aangenaam verrassen door de natuurlijke werking gewikkeld in schapenwol.

Ontspannen in een kribbe van Texelse wol. Natuurlijke heling en kriebelt niet.

Wolbad

Ontspannen in een kribbe van Texelse schapenwol, exclusief en echt Texels. En absoluut de moeite waard. Het wolbad is ook als duo-behandeling te reserveren. Samen ontspannen.

Wolbad Deluxe

Deluxe

Ontspannen in een kribbe van Texelse schapenwol, exclusief en echt Texels. En absoluut de moeite waard. Het wolbad is ook als duo-behandeling te reserveren. Samen ontspannen.

Verwarmend

Schapenwol werkt isolerend. Tijdens de woolness-behandeling stijgt uw lichaamstemperatuur en ontspant de warmte uw spieren en gewrichten. Mede hierdoor werkt het wolbad verlichtend bij reuma, gewrichtspijnen of artrose.

Helend

Schapenwol bevat lanoline. Dit zuivere wolvet stimuleert de helende werking van de huid. Tijdens het wolbad blijft er een laagje wolvet achter op de huid, waardoor deze zacht en soepel aanvoelt.

Ontspannend

De speciaal ontworpen kribbe, waarin het wolbad wordt gegeven, draagt bij aan een gevoel van ouderwetse geborgenheid en ontspanning.

Uniek woolness op sien Tessels

Wolspecialiste:
“In de knusse wolboet laat u alle drukte achter zich en geeft u zich over aan de koestering van de zachte Texelse schapenwol. Helemaal ingewikkeld in de wol neemt u plaats in een kribbe. Uw handen en voeten krijgen een natuurlijke wolvetpakking en vervolgens wordt u lekker ingestopt onder een schapenwollen deken. Terwijl de wol en de crème hun werk doen, kunt u zo'n twintig minuten wegdromen en loskomen van de hectiek van alle dag. Een wolbad is een weldaad voor zowel het lichaam als de geest. Als de tijd verstreken is, krijgt u, terwijl u nog in de kribbe ligt, een kopje thee of koffie en kunt u nog even rustig nagenieten.”