Ontdek het Texel Lifestyle Event van 10 t/m 12 maart

Goede voornemens... De bucketlist in de prullenbak, of doen we het dit jaar toch anders?

Ligt jouw bucketlist voor 2019 al in de prullenbak? Of ben je goed van start gegaan dit jaar? In een van de pakjes afgelopen decembermaand zat het boek “Als Jan het kan..” van Jan Heemskerk. Vol goede moed is het boek een rondje gegaan en heeft een ieder er wel iets uit gelezen. Maar als Jan het kan, kan ik het dan ook?

Soms heb je gewoon een klein zetje nodig. Het is de mindset die het verschil maakt. De knop moet gewoon even om. Maar dat even is vaak net iets lastiger dan dat het lijkt. Er zijn te veel leuke momenten die gevierd moeten worden, vaak gepaard met een borrel en een lekker hapje. Helemaal niet erg vinden wij als echte levensgenieters, maar de gevolgen zijn niet altijd wenselijk.

Om de juiste balans te vinden tussen vieren, genieten en gezond uitgebalanceerd leven, organiseren wij dit jaar een retreat weekend. Een weekend om even helemaal tot jezelf te komen, de zinnen van het leven op een rijtje te zetten en lichaam en geest te resetten. Een frisse start van het jaar, op het moment dat jij het nodig gaat hebben. Een gezonde levensstijl is allesbehalve sober en streng. Het is een feestje, iedere dag opnieuw. Bij ons gaat de knop om, gaat bij jou in 2019 de knop ook om? 

Liefs,

Marianne

 

11 January

A boost for your mind and a break for your body!Van diepgaande spiritualiteit tot gewoon even lekker niets. Stel je open en ontdek tijdens het Texel Lifestyle Event wat voor jou het beste werkt. Ben jij een actieve doener die zijn/haar uitlaatklep in sport vindt, of ga jij liever voor innerlijke rust middels meditatie? Ga op stap met een wandelcoach en geef gehoor aan onbeantwoorde verlangens of te verwerken momenten uit het verleden. Ruim op, maak schoon schip en gun je zelf drie dagen me time.

 

In het kort

Aankomst op zondag 10 maart 2019 | Start event om 10.15 uur
Vertrek dinsdag 12 maart 2019 | Flexibele check-out tijd (afhankelijk van de afronding van jouw persoonlijke treatments)

  Twee nachten in een Deluxe kamer met regendouche.
  Ontvangst met een detox smoothie.
  Mobile divices uit, innerlijke rust aan.
  Tijdens het Texel lifestyle event van 3 dagen zijn alle maaltijden inclusief en speciaal samengesteld als detox voor het lichaam.
  Dagelijks opstarten met een ochtendmeditatie-sessie aan de waterrand.
  Beauty & balance treatment.
  Voetreflex treatment.
  Detox lichaamspakking.
  Full body lichaamsmassage gericht op het afvoeren van afvalstoffen.
  Coachgesprek met wandelcoach.
  Bootcamp op het strand, zoek je grens op.
  Dagelijks afsluiten met een Yogasessie, afgestemd op het moment van de dag en de fase van het event.
  Gedurende het hele verblijf uiteraard vrij entree tot Spa Woolness.
  Badjassen, slippers en extra handdoeken voor de spa en het zwembad liggen klaar op de kamer.

Het Texelse Lifestyle Event geeft jou de reset die nodig is om 2019 stralend te doorlopen.