• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

''De retraite is een gebalanceerde cocktail''

''Ik had de luxe om een 1 op 1 personal holistisch retraite op Texel te ervaren met Miranda. De retraite is een gebalanceerde cocktail van oefeningen, inzichtvolle gesprekken, yoga en meditatie waarbij Miranda uitstekend gebruik maakt van de Texelse omgeving (uitwaaien en praten bij de Slufter) en de fantastische faciliteiten van het Spa Boutique hotel. Ik heb ervan genoten en heb ervaren dat vastgelopen processen weer in beweging komen. Langzaam worden vage klachten door vragen, doorvragen, oefeningen, relaxen, uitwaaien concreter en krijg je handvaten om eraan te werken en dat houdt niet op na afloop van de retraite''

- Jan-Paul

''het voelde meteen vertrouwd''

Bij de intake met Miranda was er gelijk een klik. We hadden elkaar nog nooit ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd door haar open houding en communicatie. Het leefstijltraject was afwisselend (o.a. ruimte voor voeding, beweging en geestelijk welzijn) waardoor het erg interessant en leuk was. Miranda begeleide tijdens oefeningen kundig en op een rustige en zachte toon. Wanneer er bij mij tijdens oefeningen emotionele knelpunten omhoog kwamen, voelde ik me veilig om deze onder begeleiding van Miranda verder te onderzoeken en aan te pakken. Dit heeft er gedurende de periode van het coachingstraject niet alleen voor gezorgd dat ik emotioneel sterker ben geworden, maar dat ik ook eindelijk weer ben gaan sporten en gezonder ben gaan eten. Ik ben door dit traject beter voor mijzelf gaan zorgen, waardoor ik meer energie heb en m'n leven beter in balans is. Ik ging het traject in met een 50/50 verwachting of het zou gaan lukken of niet. Inmiddels kan ik zeggen dat ik er onder Miranda's begeleiding de volle 100% voor heb kunnen gaan. Daar ben ik enorm dankbaar voor! 

- Melissa

''Ik keek altijd uit naar onze afspraak''

Ik heb mijn sessies met Miranda als zeer fijn en positief ervaren.Mijn probleem was lifestyle. We hebben samen gekeken hoe mijn voedingspatroon, stress levels, slapen en bewegen ervoor staan en wat voor winst daar te behalen viel. Ik heb nu ook meer inzicht hoe het voor mij werkt. Ik keek altijd uit naar onze afspraak. We hebben verschillende oefeningen gedaan waardoor ik tot een beter inzicht kwam en ik weer wat dichter bij mezelf kon komen. Miranda luisterde heel aandachtig en vraagt goed door zodat je echt aan het denken wordt gezet en tot inzichten komt. Ik ga nu een stuk lichter door het leven! We hebben serieuze onderwerpen behandeld maar ook veel gelachen. Heel erg aan te raden.

Lies

''Even helemaal terugschakelen van een hectisch bestaan''

''Voor het eerst in mijn leven een mini vakantie voor mij alleen. In een hectisch bestaan, met jong gezin, twee banen, veel gezelligheid met vrienden en familie en ook nog minimaal drie keer sporten in de week, helemaal terugschakelen. Mindfullness wandelen, yoga en meditatie volledig uit mijn comfortzone. Vanaf het moment dat je op de boot stapt, ben je er echt even helemaal uit. Miranda ontvangt je in een heerlijk boutique hotel aan de rand van een van de mooiste plekjes van Nederland. Ze stelt je op je gemak, geeft je alle ruimte en past het programma flexibel aan op jouw behoefte. Geboren en getogen op Texel kent ze alle mooie plekjes. Opstaan met meditatie, wandelend de dag door, ontzettend lekker en gezond eten, de helende werking van de natuur ervaren met coaching en yoga tot besluit. Dank voor drie heerlijke dagen! Voor herhaling vatbaar.''

 

Krista

HOLISTISCHE RETRAITE & PERSONAL COACHING

1 persoon
v.a. 630,- per persoon

Gun jezelf een cadeau voor het leven, laat Texel je raken

Wie ben jij en waar verlang jij naar. Waarin wil je groeien en waar ben je jezelf misschien wel kwijtgeraakt. In ontspanning, je grenzen leren aangeven. Breng weer kracht in je leven! Een paar dagen stil staan bij wat er bij jou en in je leven speelt om weer dichter bij  jezelf te komen. In de Texelse natuur, in een klein gezelschap met persoonlijke aandacht. Waar niets moet en dat geeft ruimte en rust in lichaam en hoofd. 

ZONDAG

Deze dag maken we kennis met elkaar (16.00) en volgt er een programma-uitleg. Daarna gaan we aan tafel voor een gezond, biologisch diner en sluiten we de dag in ontspanning af met yoga/meditatie.

 

MAANDAG

We starten de dag met een mooie wandeling, gevolgd door een ontbijt. Daarna staat deze dag in het teken van stilte. Kortom een Stiltedag. Stilte heeft een helende werking. Het is voor onze geest wat slaap voor het lichaam is. We lunchen en dineren in stilte. Na het diner verbreken we de stilte.

 

DINSDAG

De laatste dag alweer! Het ontbijtbuffet staat voor je klaar en we sluiten de retraite af met een gezamenlijke oefening en lunch.

 

Psst...Add-ons zoals Personal Coaching sessie’s en de Spa treatments zijn exclusief en bij te boeken. 

Hiermee kun je de retraite uitbreiden en nog specialer maken

RESERVERINGSVOORWAARDEN
o   Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid op onder genoemde data.
o   De arrangementprijs is per persoon
o   Exclusief € 3.10 gem. heffingen p.p.p.n.
o   Prijs- en tekstuele fouten voorbehouden
o   Add-ons zoals Personal Coaching sessie’s en de Spa treatments zijn exclusief en bij te boeken. 

 

PRIJZEN

Basic kamer    €630,- p.p

Comfort kamer   €670,- p.p

Deluxe kamer douche   €710,- p.p

Deluxe kamer douche terras   €730,-

Deluxe kamer met bad   €730,-

Junior Polder suite   €790,- 

Wad en duin Suite   €830,-

Superior Garden Suite   €850,-

 

 

 

EXTRA COACHINGSESSIES

Zondag

19.00 tot 20.00

Dinsdag

14:00 tot 15:00

15:00 tot 16:00

 

Prijs

€85 per sessie excl.

(Extra op de arrangementsprijs)

 
BESCHIKBARE DATA

24-26 maart

14-16 april 

26-28 mei

15-17 sept

13-15 okt

8-10 dec