Meet onze meeting & events coördinator Kim

Kim Kroeze (27) is verantwoordelijk voor onze Meeting & Events.

“Vanwege de liefde met een Texelaar heb ik Twente ingeruild voor Texel, Den Burg. En daar heb ik tot op de dag van vandaag nog 0% spijt van. Even naar het strand was vroeger een hele dagtrip, nu geniet ik na 10 minuten fietsen al van het strand en de zee. Wat ik het leukste vind aan Texel? Paardrijden, gezellige strandtentjes opzoeken met mijn tweelingzus, strandwandelingen maken met de hond of mijn vriend Ben en stiekem af en toe samen de toerist uithangen. Ik geniet van iedere dag hier op het eiland!”

Inmiddels is Kim alweer 2 jaar werkzaam bij Boutique Hotel Texel. Begonnen als ontbijt medewerkster, waar de nieuwsgierigheid ontstond naar de bediening. Daaruit blijkt maar weer dat er twee verschillende werelden zijn.

Het werken in de ochtend; fris en fruitig opstarten met een vers Texels ontbijtje. Of het werken in de avond; sfeervolle gezelligheid vinden in het restaurant onder het genot van heerlijk culinair eten en een lekker aperitiefje. “Sinds april 2017 kunt u mij ook vinden achter de receptiebalie als Front Office medewerkster, waar mijn specialiteit nu ligt op de meeting en events. Alle gasten zijn bij mij welkom om een passende offerte te ontvangen op basis van hun speciale en specifieke wensen. Voor een bruiloftsfeestje, vergaderarrangementen, workshops, babyshowers, familiefeestjes en nog veel meer. Kortom, alles wat met groepen te maken heeft. Ik streef ernaar om voor iedereen een prachtige dag of weekend te organiseren. Of het nu klein of groot is: het moet kloppen en alle gasten moeten lachend de deur uit gaan. Daar haal ik mijn voldoening uit. Hoe ik de toekomst zie? Ik wil mij graag blijven ontwikkelen in mijn werk bij Hotel Texel, een eigen gezinnetje starten en nog wat van de wereld zien, dat is wat mij gelukkig maakt.”

Liefs, Kim

15 October