COVID-19 & uw verblijf bij Boutique Hotel Texel

Ondanks de maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in onze hotels. Uw veiligheid, gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de uniforme getroffen maatregelen. De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf bij Boutique Hotel Texel. Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten onze hoogste prioriteit

Ons hotel, restaurant & spa zijn geopend volgens de RIVM richtlijnen.

Heeft u een reservering en twijfelt u over of u deze alvast moet annuleren?
Wij hanteren de volgende voorwaarden:
 
 1. Op al onze services en diensten zijn de UVH van toepassing. Dit betekent dat u tot 48 uur voor aankomst (2 dagen) kosteloos uw reservering kunt wijzigen/annuleren.
 2. Heeft u een reservering voor meer dan 4 kamers of 6 personen dan valt uw reservering onder de voorwaarde van groepsreserveringen. Zie hier het groepsreserveringen beleid. 

  Wij vertrouwen u er op voldoende te kunnen hebben geïnformeerd en heten u uiteraard heel graag van harte welkom op het eiland. Mochten er vragen en of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van bovenstaand  dan kunt u ons natuurlijk altijd contacteren. 
 
Welke maatregelen zijn van toepassing op Texel?
Op verzoek van de nationale overheid treft Texel maatregelen in verband met het coronavirus in Nederland:

De veerdienst TESO verzoekt inzittenden van voertuigen zoveel mogelijk in het voertuig te blijven. Fietsers en voetgangers wordt gevraagd zich zoveel mogelijk in de salons te verspreiden en een mondkapje te dragen. Aan boord zijn uitgebreide hygiënemaatregelen genomen. Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen van de TESO vinden. De veerdienst vaart volgens regulieren afvaarttijden.

Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen op Texel vinden.
 
Maatregelen bij Boutique Hotel Texel
 • Uitgangspunt zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM. Wij gaan ervanuit dat gasten eigen verantwoordelijkheid nemen m.b.t. de coronamaatregelen. We behouden ons het recht om u te vragen naar uw coronatoegangsbewijs.
 • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder het coronavirus.
 • Het dragen van een mondkapje is wenselijk.
 • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
 • Ervaart u voor of tijdens uw verblijf (corona gerelateerde) klachten wordt u geadviseerd thuis te blijven en uw reservatie te annuleren. Hiervoor gelden de UVH. Annulering is gratis tot 48 uur voor aankomst, daarna zullen er kosten in rekening worden gebracht. 
Update: 25 januari 2022
 
Check-in
 • U kunt bij ons inchecken vanaf 14:00 uur. Wij vragen u uw corona vaccinatie bewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag bij de hand te houden. (zelftesten zijn geen geldig bewijs)
 
 • Bij een positieve test uitslag of geen 2G is het annuleren van uw verblijf mogelijk tot 48 uur (2 dagen ) voor aankomst. Hiervoor gelden de regulieren annuleringsvoorwaarden zie hier.
 • Vanwege de huidige covid maatregelen hanteren wij aangepaste openingstijden. Wij danken u voor uw begrip.
 
ONTBIJT
08.00 - 10.30 

LUNCH
12.00 - 17.00 

DINER
van 18:00 - 22.00
Wij vragen uw tafeltje voor 17:00 te bestellen aan de bar of bij de receptie
 
BAR LOUNGE
08.00 – 22.00
 
BORRELS & BITES 
Borrels & bites zijn tot 22.00 in de lounge te nuttigen
 
Zwembad
Dagelijks geopend van 08.00 tot 21.00 uur tot 8 personen max. 
 
Spa
Dagelijks geopend van 09:00 tot 21:00 
 
 • Wij vragen u in de spa en het zwembad en de spa de 1,5 meter in acht te nemen.
 • Voor het zwembad en de spa hoeft u geen reservering te maken.
 • U kunt bij de receptie uw reservering upgraden inclusief entree voor € 25 p.p. (wanneer dit nog niet in uw reservering zit). Helaas is onze spa op dit moment alleen voor hotel gasten beschikbaar.
 
Wij houden de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. 
 

Boutique Hotel Texel

Postweg 134
1795 JS nabij De Cocksdorp, Texel

Telefoon: +31 (0)222 311 237
E-mail: info@hoteltexel.com

We horen graag van u!

We horen graag van u! Heeft u meer informatie nodig? Of wilt u dat wij contact met u opnemen naar aanleiding van een vraag?
Vertel ons hieronder uw vraag of uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 *
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement