COVID-19 & uw verblijf bij Boutique Hotel Texel

Ons hotel, restaurant & spa zijn geopend volgens de RIVM richtlijnen.

Update:  19 juni 2021
De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf bij Boutique Hotel Texel. Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten onze hoogste prioriteit. Binnen Boutique Hotel Texel volgen we hiervoor de richtlijnen van de overheid en het RIVM. U bent van harte welkom op het eiland waar wij er alles aan zullen doen u een fijn, veilig en onbezorgt verblijf te verzorgen. Daarbij hebben wij natuurlijk uw hulp wel nodig :-)

 

Maatregelen bij Boutique Hotel Texel
In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, hebben wij de volgende maatregelen genomen.

 

Deze maatregelen zijn vooralsnog van kracht 

 1. U bent van harte welkom bij ons te overnachten
 2. Het zwembad en onze spa zijn geopend van 08.00 tot 21.00 uur met een maximum van 6 gasten tergelijkertijd. U hoeft hier niet voor te reserveren. Alle gemaakte privé reserveringen komen te vervallen.
 3. Onze spa salons zijn geopend. Boek hier uw spa treatment.
 4. Ons terras is vanaf 5 juni mei geopend tot 22.00 uur. U hoeft niet te reserveren voor een plekje op ons terras.
 5. Ons restaurant is weer 'gewoon' geopend. Voor het diner kunt u een tafeltje reserveren voor 17.00 uur. U kunt van 18:00 tot 20:30 aan tafel.
 6. Onze lounge en bar zijn tot 23:00 uur geopend. 
 7. We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
 8. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
 9. Mondmaskers zijn niet meer verplicht, mocht u zich prettiger voelen met mondmasker, mag u dit uiteraard dragen.
 10. Wij houden 1,5 meter afstand, dit doen we samen. Helpt u ons hierin mee?
 11. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
 12. Ervaart u voor of tijdens uw verblijf (corona gerelateerde) klachten wordt u geadviseerd thuis te blijven en uw reservatie te annuleren. Hiervoor gelden de UVH. Annulering is gratis tot 48 uur voor aankomst, daarna zullen er kosten in rekening worden gebracht. 
 13. Heeft u een huisgenoot of gezinslid met (corona gerelateerde) klachten en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met deze persoon gehad, ook dan wordt u geadviseerd thuis te blijven. 

 

Ontbijt
Dagelijks kunt u 08:00 tot 10:30 gebruik maken van het ontbijtbuffet. U kunt in het restaurant ontbijten.
 

Lunch
Dagelijks kunt u van 12:30 tot 18:00 uur uw lunch bestellen op het terras of binnen in onze lounge.
Tip: kies voor een van onze lunchplateaus, een echte aanrader ;-)

Diner
Dagelijks kunt u vanaf 18:00 tot 20:30 aan tafel. Wij vragen u voor 17:00 uw tafel te reserveren. 

Terras
Ons terras is geopend. U hoeft geen reservering te maken voor een plekje op ons terras. Ontbijt en diner worden niet op het terras geserveerd. Het ontbijt is wel als takeaway mee te nemen naar het terras.

 

Bar lounge
Onze bar & lounge is tot 23:00 geopend. 

 

Wij houden de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. 

 

Heeft u een reservering en twijfelt u over of u deze alvast moet annuleren?
Wij hanteren de volgende voorwaarden:
 

 1. Op al onze services en diensten zijn de UVH van toepassing. Dit betekend dat u tot 48 uur voor aankomst (2 dagen) kosteloos uw reservering kunt wijzigen/annuleren.
 2. Heeft u een reservering voor meer dan 4 kamers of 6 personen dan valt uw reservering onder de voorwaarde van groepsreserveringen. Zie hier het groepsreserveringen beleid. 

  Wij vertrouwen u er op voldoende te kunnen hebben geïnformeerd en heten u uiteraard heel graag van harte welkom op het eiland. Mochten er vragen en of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van bovenstaand  dan kunt u ons natuurlijk altijd contacteren. 

 
Welke maatregelen zijn van toepassing op Texel?
Op verzoek van de nationale overheid treft Texel maatregelen in verband met het coronavirus in Nederland:

De veerdienst TESO verzoekt inzittenden van voertuigen zoveel mogelijk in het voertuig te blijven. Fietsers en voetgangers wordt gevraagd zich zoveel mogelijk in de salons te verspreiden en een mondkapje te dragen. Aan boord zijn uitgebreide hygiënemaatregelen genomen. Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen van de TESO vinden. De veerdienst vaart volgens regulieren afvaarttijden.

Musea & horeca zijn vanaf 5 juni weer geopend. Evenementen zijn voorals nog afgelast. Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen op Texel vinden.

Boutique Hotel Texel

Postweg 134
1795 JS nabij De Cocksdorp, Texel

Telefoon: +31 (0)222 311 237
E-mail: info@hoteltexel.com

We horen graag van u!

We horen graag van u! Heeft u meer informatie nodig? Of wilt u dat wij contact met u opnemen naar aanleiding van een vraag?
Vertel ons hieronder uw vraag of uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 *
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement