COVID-19 & uw verblijf bij Boutique Hotel Texel

Ons hotel, restaurant & spa zijn geopend volgens de RIVM richtlijnen.

Update:  17 september 2021

Ondanks de maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in onze hotels. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de uniforme getroffen maatregelen. 

 

De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf bij Boutique Hotel Texel. Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten onze hoogste prioriteit. 

 

Maatregelen bij Boutique Hotel Texel
 

  • Uitgangspunt zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM. Wij gaan ervanuit dat gasten eigen verantwoordelijkheid nemen m.b.t. de coronamaatregelen. We behouden ons het recht om u te vragen naar uw coronatoegangsbewijs.
  • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder het coronavirus.
  • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
  • Ervaart u voor of tijdens uw verblijf (corona gerelateerde) klachten wordt u geadviseerd thuis te blijven en uw reservatie te annuleren. Hiervoor gelden de UVH. Annulering is gratis tot 48 uur voor aankomst, daarna zullen er kosten in rekening worden gebracht. 

 

Checkin

U kunt bij ons inchecken vanaf 14:00 uur. Wij vragen u uw corona vaccinatie bewijs of negatieve test uitslag bij de hand te houden. Heeft u er voor gekozen u niet te laten vaccineren dan respecteren wij deze keuze en kunt u met een éénmalige negatieve test (mag een zelf test zijn) natuurlijk ook gewoon bij ons verblijven. 

 

Bij een positieve test uitslag is het annuleren van uw verblijf mogelijk tot 48 uur (2 dagen ) voor aankomst. Hiervoor gelden de regulieren annuleringsvoorwaarden zie hier.

 

Ontbijt
Dagelijks kunt u 08:00 tot 10:30 gebruik maken van het ontbijtbuffet. U kunt in het restaurant ontbijten.
 

Lunch
Dagelijks kunt u van 12:30 tot 18:00 uur uw lunch bestellen op het terras of binnen in onze lounge.
Tip: kies voor een van onze lunchplateaus, een echte aanrader ;-)

Diner
Dagelijks kunt u vanaf 18:00 tot 20:30 aan tafel. Wij vragen u voor 17:00 uw tafel te reserveren. 

Bar lounge
Onze bar & lounge is tot 23:00 geopend. 

 

Spa

Dagelijks geopend van 08.00 tot 21.00 uur.
ls gast van het hotel hoeft u niet voor de spa te reserveren. Mits u een boeking exclusief spa entree heeft geboekt. U kunt bij de receptie uw reservering upgraden inclusief spa entree voor € 25 pp. Verblijft u niet in het hotel en wenst u de spa te genieten bel met 0222311237 voor beschikbaarheid.  Onze spa salons zijn geopend. Boek hier uw spa treatment.

 

Wij houden de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. 

 

Heeft u een reservering en twijfelt u over of u deze alvast moet annuleren?
Wij hanteren de volgende voorwaarden:
 

  1. Op al onze services en diensten zijn de UVH van toepassing. Dit betekend dat u tot 48 uur voor aankomst (2 dagen) kosteloos uw reservering kunt wijzigen/annuleren.
  2. Heeft u een reservering voor meer dan 4 kamers of 6 personen dan valt uw reservering onder de voorwaarde van groepsreserveringen. Zie hier het groepsreserveringen beleid. 

    Wij vertrouwen u er op voldoende te kunnen hebben geïnformeerd en heten u uiteraard heel graag van harte welkom op het eiland. Mochten er vragen en of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van bovenstaand  dan kunt u ons natuurlijk altijd contacteren. 

 
Welke maatregelen zijn van toepassing op Texel?
Op verzoek van de nationale overheid treft Texel maatregelen in verband met het coronavirus in Nederland:

De veerdienst TESO verzoekt inzittenden van voertuigen zoveel mogelijk in het voertuig te blijven. Fietsers en voetgangers wordt gevraagd zich zoveel mogelijk in de salons te verspreiden en een mondkapje te dragen. Aan boord zijn uitgebreide hygiënemaatregelen genomen. Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen van de TESO vinden. De veerdienst vaart volgens regulieren afvaarttijden.

Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen op Texel vinden.

Boutique Hotel Texel

Postweg 134
1795 JS nabij De Cocksdorp, Texel

Telefoon: +31 (0)222 311 237
E-mail: info@hoteltexel.com

We horen graag van u!

We horen graag van u! Heeft u meer informatie nodig? Of wilt u dat wij contact met u opnemen naar aanleiding van een vraag?
Vertel ons hieronder uw vraag of uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 *
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement