COVID-19 & uw verblijf bij Boutique Hotel Texel

Ons hotel, is geopend. Het ontbijt, lunch en diner zijn in take away variant verkrijgbaar met in achtnemend de richtlijnen gesteld door het RIVM. #Staysafe

Update:  28 maart 2021
De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf bij Boutique Hotel Texel.  Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten onze hoogste prioriteit. Binnen Boutique Hotel Texel volgen we hiervoor de richtlijnen van de overheid en het RIVM. U bent van harte welkom op het eiland waar wij er alles aan zullen doen u een fijn, veilig en onbezorgt verblijf te verzorgen. Daarbij hebben wij natuurlijk uw hulp wel nodig :-)

 

Maatregelen bij Boutique Hotel Texel
In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, hebben wij de volgende maatregelen genomen.

 

Deze maatregelen zijn vooralsnog van kracht 

 1. U bent van harte welkom bij ons te overnachten
 2. Onze spa & zwembad zijn voor algemeen gebruik gesloten.
 3. Onze salons zijn vanaf 3 maart 2021 weer geopend.
 4. Ons terras is vanaf 28 maart weer geopend van 12:00 to 18:00.
 5. Het restaurant is alleen toegankelijk voor take away van het ontbijt, lunch en diner.
 6. Onze lounge en bar zijn gesloten.
 7. We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
 8. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
 9. Wij dragen een mondkapje in de algemene ruimtes. Wij stellen het zeer opprijs wanneer onze gasten dit voorbeeld volgen.
 10. Wij houden 1,5 meter afstand, dit doen we samen. Helpt u ons hierin mee?
 11. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
 12. Ervaart u voor of tijdens uw verblijf (corona gerelateerde) klachten wordt u geadviseerd thuis te blijven en uw reservatie te annuleren. Hiervoor gelden de UVH. Annulering is gratis tot 48 uur voor aankomst, daarna zullen er kosten in rekening worden gebracht. 
 13. Heeft u een huisgenoot of gezinslid met (corona gerelateerde) klachten en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met deze persoon gehad, ook dan wordt u geadviseerd thuis te blijven. 

Met de aanscherping van de COVID-19 maatregelen bieden wij vanaf heden in ons restaurant de volgende services aan:

 

 

Ontbijt Take-away Buffet
Dagelijks staat onze gastvrouw/heer van 08:00 tot 10:30 voor u klaar om het door u samengesteld take-away ontbijtje op te dienen. 
 

Lunch
Dagelijks kunt u van 12:30 tot 16:00 uur uw lunch take away bestellen
Tip: kies voor een van onze lunchplateaus, een echte aanrader ;-)

Diner
Dagelijks kunt u vanaf 17:30 tot 19:30 uw take away diner afhalen.
Bij de barlounge van het hotel kunt u uw diner bestellen, wij vragen dit om voor 17:00 door te geven. U kunt het diner op uw hotelkamer nuttigen. 

Vanaf 20.00 uur kunt u geen alcoholische dranken meer bestellen.

 

Bar lounge
Onze bar & lounge zijn gesloten voor service. Wel kunt u hier lunch, diner of koffie en diverse andere drankjes bestellen voor take-away.  

 

Wij houden de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. 

 

Heeft u een reservering en twijfelt u over of u deze alvast moet annuleren?
Wij hanteren de volgende voorwaarden:
 

 1. Op al onze services en diensten zijn de UVH van toepassing. Dit betekend dat u tot 48 uur voor aankomst (2 dagen) kosteloos uw reservering kunt wijzigen/annuleren.
 2. Heeft u een reservering voor meer dan 4 kamers of 6 personen dan valt uw reservering onder de voorwaarde van groepsreserveringen. Zie hier het groepsreserveringen beleid. 

  Wij vertrouwen u er op voldoende te kunnen hebben geïnformeerd en heten u uiteraard heel graag van harte welkom op het eiland. Mochten er vragen en of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van bovenstaand  dan kunt u ons natuurlijk altijd contacteren. 

 
Welke maatregelen zijn van toepassing op Texel?
Op verzoek van de nationale overheid treft Texel maatregelen in verband met het coronavirus in Nederland:

De veerdienst TESO verzoekt inzittenden van voertuigen zoveel mogelijk in het voertuig te blijven. Fietsers en voetgangers wordt gevraagd zich zoveel mogelijk in de salons te verspreiden en een mondkapje te dragen. Aan boord zijn uitgebreide hygiënemaatregelen genomen. Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen van de TESO vinden. De veerdienst vaart volgens regulieren afvaarttijden.

Musea zijn gesloten, horeca gesloten. Evenementen zijn voorals nog afgelast.
Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen op Texel vinden.

Boutique Hotel Texel

Postweg 134
1795 JS nabij De Cocksdorp, Texel

Telefoon: +31 (0)222 311 237
E-mail: info@hoteltexel.com

We horen graag van u!

We horen graag van u! Heeft u meer informatie nodig? Of wilt u dat wij contact met u opnemen naar aanleiding van een vraag?
Vertel ons hieronder uw vraag of uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 *
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement