COVID-19 & uw verblijf bij Boutique Hotel Texel

De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf bij Boutique Hotel Texel.  Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten onze hoogste prioriteit. Binnen Boutique Hotel Texel volgen we hiervoor de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Om risico’s voor eilanders en gasten zoveel als mogelijk te beperken hebben de burgermeesters van de Waddeneilanden gasten opgeroepen om de aankomende maand thuis te blijven. Wij heten u ontzettend graag van harte welkom in goede gezondheid en veiligheid.

 

Maatregelen bij Boutique Hotel Texel
In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, hebben wij de volgende maatregelen genomen.

 

Deze maatregelen zijn vooralsnog van kracht tot en met 6 april 2020

 1. Onze spa faciliteiten en salons zijn gesloten.
 2. Het restaurant is alleen toegankelijk voor hotel gasten voor ontbijt, lunch en diner. Met in acht nemend de richtlijnen omtrent het bewaren van minimaal 1.5m afstand.
 3. Het maken van nieuwe boekingen met een aankomst voor 6 april is niet meer mogelijk.
 4. We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
 5. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
 6. Wij houden 1,5 meter afstand.
 7. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

 

Wij houden de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. 

 

Heeft u een reservering en twijfelt u over of u deze alvast moet annuleren?
Wij hanteren de volgende voorwaarden:
 

 1. Op al onze services en diensten zijn de UVH van toepassing. Dit betekend dat u tot 48 uur voor aankomst (2 dagen) kosteloos uw reservering kunt wijzigen/annuleren.
 2. Wenst u uw reservering te annuleren binnen de gestelde gratis annuleering termein dan is dit uiteraard mogelijk. Wilt u ons een beetje helpen deze lastige tijd door te komen en wilt u sowieso een keer naar het eiland komen. Zet dan uw reservering om in een waardebon. Uw reeds betaalde reserveringswaarde zullen wij u uitkeren in een tegoedbon welke u op een nader te bepalen moment kunt gebruiken voor uw overnachting(en) op het eiland. 
 3. Heeft u een reservering voor meer dan 4 kamers of 6 personen dan valt uw reservering onder de voorwaarde van groepsreserveringen. Zie hier het groepsreserveringen beleid. 

  Wij vertrouwen u er op voldoende te kunnen hebben geïnformeerd en heten u uiteraard heelgraag van harte welkom op het eiland. Mochten er vragen en of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van bovenstaand  dan kunt u ons natuurlijk altijd contacteren. 

 
Welke maatregelen zijn van toepassing op Texel?
Op verzoek van de nationale overheid treft Texel maatregelen in verband met het coronavirus in Nederland:

De veerdienst TESO verzoekt inzittenden van voertuigen zoveel mogelijk in het voertuig te blijven. Fietsers en voetgangers wordt gevraagd zich zoveel mogelijk in de salons te verspreiden. Aan boord zijn uitgebreide hygiënemaatregelen genomen. Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen van de TESO vinden.

Musea, horeca en steeds meer winkels zijn gesloten en evenementen afgelast. Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen op Texel vinden.
 

Boutique Hotel Texel

Postweg 134
1795 JS nabij De Cocksdorp, Texel

Telefoon: +31 (0)222 311 237
E-mail: info@hoteltexel.com

VOOR NU & LATER

 CADEAUBON MET EXTRA WAARDE 

Het coronavirus heeft de horeca flink geïnfecteerd en zo ook jouw geliefde Spa, Hotel & Restaurant op Texel. Het beste medicijn voor ons? Een flinke dosis support! Je kunt ons enorm helpen door een Boutique cadeaubon aan te schaffen voor later gebruik. Nu supporten, later lekker ontspannen. 
Koop nu een digitale cadeaubon en ontvang 10% extra waarde. Zo kun je tot 6 april een cadeaubon van bijvoorbeeld 100 euro kopen, waarna je er één ontvangt met waarde van 110 euro. Toch leuk zo'n extratje!

Hoe?
Stuur ons een WhatsAppje via 0686885882 of een e-mail naar info@hoteltexel.com met het gewenste bedrag en je volledige naam en e-mailadres. Wij sturen je een betaal verzoek, en je ontvangt de cadeaubon per mail.

Alvast enorm bedankt! 

We horen graag van u!

We horen graag van u! Heeft u meer informatie nodig? Of wilt u dat wij contact met u opnemen naar aanleiding van een vraag?
Vertel ons hieronder uw vraag of uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 *
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement