Yoga sessies bij Spa Woolness - Natuurlijk aan de waterrand
Laura Neefjes, Massage & Yoga therapeut:
“Massage en yoga is zorgen voor een comfortabel gevoel in je lijf. Een goed gevoel in je lichaam geeft minder stress en meer bewegingsruimte. Dat maakt een mens gelukkig. Dat maakt mij gelukkig. ”


Locatie:                          Spa Woolness, aan de waterrand
Wanneer:                      Op aanvraag - vanaf januari iedere woensdag avond 19:30 uur
Duur:                             60 minuten
Kosten:                         €10 per les per persoon of  10 x voor €75 | privé les €60 per uur 
Wat heb je nodig:        Handdoek & comfortabele kleding
Ervaring:                       Toegankelijk voor iedereen, Laagdrempelig 
Reserveren:                 Gewenst (woolness@hoteltexel.com of 0222311237)

YOGA 
Yoga is duizenden jaren geleden ontwikkeld in het Oosten en gebaseerd op kennis over de relatie tussen lichaam en geest. Yoga betekent het in balans brengen van lichaam en geest. Bij  yoga werk je met name aan een positieve manier van leven en zorg je voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

In deze hectische maatschappij zitten mensen veel in hun ‘hoofd’. Misschien heb je  wel eens van deze uitdrukking gehoord. Het houdt niets anders in dan veel met denken bezig zijn i.p.v. met hun hart leven en voelen wat er in je lijf gebeurt. Het gevolg van veel denken en piekeren geeft psychosomatische klachten. Bijna 80% van alle lichamelijke klachten, ontstaan hierdoor. 

Yoga maakt je bewust van je innerlijke belevingswereld, wat je een rijke kennis over jezelf in alle toonlagen, zowel fysiek als geestelijk oplevert. In de hectiek van het leven, vergeten we onszelf vaak, terwijl liefdevolle aandacht voor het innerlijk ons juist in balans brengt en ons ook met een meer tevreden en vrediger gevoel naar onszelf en de buitenwereld laten kijken. De maatschappij en de media prikkelen ons continue en brengen ons ver van onszelf vandaan. Yoga helpt je om dicht bij jezelf te blijven, bij je eigen kern en de harmonische verbinding weer met de eigen IK te vinden.

 POWER YOGA MET SOW TURNING DOWN

Sluit jouw dag af met een actieve maar ook diepgaande rustgevende sessie bij het vallen van de avond. De power asana’s versterken uw spieren en bevordert uw lenigheid, de slow turningdown oefeningen focussen op diepgaande innerlijke rust en ontspanning. Met meditatie interventies en ademhalingsoefeningen vind je volledige rust en balans voor een diepe en intense nachtrust.  Laagdrempelig en heerlijk ontspannen.

Na de sessie kunt natuurlijk nog even lekker iets drinken en van het zwembad gebruik maken zodat u fris de ontspannen sessie nageniet. 

YOGA
Dagelijks op aanvraag €60 per uur 
Een Quick start van de dag met een power-yoga-sessie aan de waterrand van het zwembad of bij mooi weer van onze buitenvijver.

Power in combinatie met Yin en Hatha yoga de naam zegt het eigenlijk al. In een warme ruimte met een lichte luchtvochtigheid een actieve doch diepgaande yoga sessie genieten. Tijdens onze ochtend sessies ligt de focussen op het opstarten, intensiteit en balans. Een intensieve yoga sessie die lichaam en geest eens goed op scherp stelt.

Tijdens de yoga sessie ontvangt u een fijne detox verfrissing. Na afloop van de sessie bent u vrij nog even lekker het water in te duiken, neem dan wel uw zwemspullen mee.

Direct reserveren!

Heeft u vragen of wilt u een behandeling
reserveren? Bel of mail ons, wij helpen
u graag.

+31 (0)222 311 237
Woolness@hoteltexel.com 


Openingstijden

Ma - Zo 9.00 - 21.00


Blijf op de hoogte
SPA WOOLNESS op Google+
SPA WOOLNESS op Facebook


Behandeling reserveren
Voorkom teleurstelling en reserveer uw treatment

Vul onderstaand formulier in om uw
Spa Woolness-behandeling
aan te vragen.

Let op: dit is een aanvraag,
nog geen definitieve reservering


A valid name is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
An email address is required
A phone number is required