Vers van eigen land, puur en zuiver bij Gusta

Geïnspireerd door de seizoenen vieren Texelse producten hoogtij in de lokale keuken van ons restaurant Gusta. De smaakvolle gerechten vormen een toonbeeld van kracht en eenvoud.

Onze chef houdt combinaties simpel om zo elk ingrediënt volledig tot zijn recht te laten komen. Bij Gusta gaat het om een pure keuken met zuivere smaken, vers van ons eigen land in het restaurant.

Genieten vol passie van het leven, met smaak en liefde voor mooie producten en verrassende gerecht combinaties. Een lifestyle waarbij ieder moment van de dag wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. Gusta is jong, verrassend, stoer en warmbloedig.

bekijk hier onze seizoen kaart en kies alvast jouw favoriet

Gusta - over smaak gesproken

In 1965 zijn Arnoud & Gusta Marie Langeveld naast hun boerderij begonnen met pension Nieuw Breda. Toen al serveerden zij het diner bereid met producten van het eiland en eigen boerderij. Vandaag de dag vieren Texelse producten en ingrediënten van eigen boerderij nog steeds hoogtij in onze lokale keuken. De smaakvolle gerechten vormen een toonbeeld van kracht en eenvoud, familiaire warmte en gezelligheid, liefde en passie voor het product, maar bovenal de smaak.

GUSTA staat voor smakelijk genieten! Genieten van het leven, met smaak en liefde voor mooie producten.  Onze smaak, wij houden ervan, Restaurant GUSTA.

GUSTA - THEMA AVONDEN

Nieuw dit jaar!

Thema avonden bij Restaurant Gusta. De aftrap van het seizoen, met iedere keer een wisselend thema. Gebaseerd op mooie producten uit het seizoen. De verwachte thema's aankomend jaar:

  • Zondag 29 april - Asperge
  • Zondag 17 juni - Haring
  • Zondag 29 juli - Graan
  • Zondag 26 augustus - Nieuwe oogst

Op deze data wordt het thema gelanceerd en zal één maand op ons menu verschijnen. We hanteren speciale 'all in' prijs voor dit menu. De prijs geldt voor een 3 gangen menu, inclusief wijn, water en thee/koffie. 

Direct reserveren!

Laat u verrassen door de smaken
van de polder.

Verblijft u niet bij ons en neemt u
graag een extra drankje tijdens
het diner? Wij regelen ook graag
uw vervoer.

+31 (0)222 311 237
restaurant@hoteltexel.com

A valid name is required
This field is required
This field is required
This field is required
An email address is required
A phone number is required