Reserveren

Wordt wakker met een lach en geniet van al het goede dat het eiland te bieden heeft. Boek uw kamer rechtstreeks altijd voor de beste prijs inclusief ontbijt en met gratis entree tot Spa Woolness de jacuzzi en natuurlijk ook het zwembad.

Comfort_HotelTexel.JPG
Comfort douche
In onze sfeervol ingerichte comfortkamer met douche bent u echt even weg. Dit kamertype beschikt over twee 1-persoonsbedden met natuurlijk een luxe Texeler dekbed.
Deluxe_Douche_!.JPG
Deluxe Douche
Wordt wakker met een lach in een van onze stijlvolle kamers. Onze nieuwgebouwde kamers beschikken alle over een fijne badkamer met douche, comfortabel tweepersoons boxspringbed met luxe topping & Texeler dekbed en meestal een eigen terrasje of Frans balkon.
LiselotteSchoo_HotelTexel_April2015_Deel1 (8).JPG
Deluxe Bad
Wordt wakker met een lach in een van onze stijlvolle kamers. Onze nieuwgebouwde kamers beschikken alle over een fijne badkamer met bad en separate regendouche, comfortabel tweepersoons boxspringbed met luxe topping & Texeler dekbed en meestal een eigen terrasje of Frans balkon.
LiselotteSchoo_HotelTexel_Deel3_Gerechten-Suites_Mei15 (5).JPG
Wad & Duin Suites
Geniet van alle ruimte, elkaar, uw rust en van het prachtige vergezicht naar de Waddendijk of natuurreservaat De Slufter vanuit een van onze luxe suites. De vier wad & duin suites zijn alle voorzien van een tweepersoons boxspringbed, verrassende sanitaire faciliteiten, een heerlijk zitje en koffie & thee op de kamer.
LoungeTsuite.JPG
TuinSuite
Geniet van alle ruimte, elkaar, uw rust en de luxe van uw tuinsuite! De tuinsuite is voorzien van alle comfort. Met een eigen kitchenette, zitgedeelte, badkamer met douche en toilet, een hemelbed en een eigen terrasje is er niets dat u ontbreekt voor een onbezorgd verblijf op Texel!
Comfortkamer.JPG
Comfortkamer_Bad_BoutiqueHotelTexel.png
Familie comfort
Met het hele gezin op stap. Onze familiekamers bieden de perfecte gelegenheid om samen met uw kinderen te overnachten. De familiekamers zijn standaard uitgerust met drie single boxspringbedden. Op aanvraag kunnen extra bedden worden geplaatst.
Deluxe_Douche_!!!!.JPG
Mindervalide
Kunt u een extra steuntje gebruiken? Onze mindervalidenkamers zijn voorzien van alle comfort met net dat extra steuntje. De mindervalidenkamers zijn goed rolstoeltoegankelijk en beschikken beide over een boxspringbed met topping en Texeler dekbed en openslaande deuren naar onze tuin. Op aanvraag kunnen extra badkamersteunen en voorzieningen worden geplaatst.
Deluxe_douche.JPG
Huisdiervriendelijk
Neemt u graag uw huisdier mee op vakantie? Onze 2 huisdiervriendelijke kamers bieden voor u en uw huisdier een perfecte uitvalsbasis. De nieuw gebouwde stijlvolle kamers zijn voorzien van alle hedendaagse comfort en beschikken over openslaande deuren, een comfortabel tweepersoons boxspringbed met luxe topping & Texeler dekbed.

Bel of mail ons

Heeft u vragen of wilt u reserveren?
Bel of mail ons wij helpen u graag.

+31 (0)222 311 237
info@hoteltexel.com