Voorwaarden

Klik hier voor de uitgebreide Uniforme Voorwaarden Horeca

Onze voorwaarden

  • Al onze kamerprijzen zijn prijzen per kamer per nacht op basis van 2 personen per kamer, tenzij anders vermeld.
  • Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, gebruik van Spa Woolness (indien de kamer reservering rechtstreeks bij het hotel gereserveerd), exclusief toeristenbelasting en gemeentelijke heffingen, tenzij anders vermeld.
  • Check in vanaf 14.00 uur. Check out voor 11.00 uur (eerder inchecken of later uitchecken in overleg mogelijk).
  • Kinderen 0-3 gratis | kinderen 4-6 € 20 | kinderen 7-12 € 30 p.k.p.n. Het kind is een extra persoon op de kamer van de ouders.
  • Boutique Hotel Texel behoudt zich het recht voor de kamerprijzen op ieder moment te  wijzigen.
  • Huisdieren zijn alleen toegestaan op de daarvoor bestemde kamers.
  • Roken is in het gehele hotel niet toegestaan.
  • Lift aanwezig
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren

Bij het maken van uw reservering bent u overeen gekomen akkoord te gaan met de Uniforme Voorwaarden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven hore­cadien­sten verlenen en horecaovereenkomsten  sluiten. (Artikel 9.2.2. is belangrijk bij het annuleren van een reservering.) klik hier voor de voorwaarden.

Spa Woolness

Boutique Hotel Texel stelt ruimte beschikbaar aan een aantal zelfstandig onderneemsters op het gebied van schoonheid en welzijn. Boutique Hotel Texel stelt zich niet aansprakelijk voor mogelijke schade en/of klachten naar aanleiding van behandelingen ondergaan bij een van de salons.

 

Annuleringen

Rechtstreekse hotel reserveringen hebben altijd de beste voorwaarden. Wilt u weten waarom?

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende 

Individueel

Heeft u een rechtstreekse reservering gemaakt bij Boutique Hotel Texel dan gelden de volgende gunstige annuleringsvoorwaarden:  
Annuleren tot 48 uur (2 dagen) van tevoren is kosteloos. Hiervoor houden wij als aankomsttijd 14.00 uur aan. Heeft u bijvoorbeeld gereserveerd voor aankomst 6 juli dan mag u tot 4 juli 14.00 uur nog kosteloos bij ons annuleren of uw reservering verplaatsen.  

Een annulering geldt slechts als annulering wanneer deze telefonisch dan wel per e-mail is geannuleerd en als annulering is bevestigd door het  hotel.

Heeft u rechtstreeks bij het hotel gereserveerd geld dat bij annulering tot 24 uur  50% in rekening wordt gebracht na 24uur wordt dit 100%.

Deze gunstige annuleringsvoorwaarden gelden niet bij een boeking geplaatst via een derde partij. U dient in het geval van een annulering in dat geval contact op te nemen met het bedrijf waar u de boeking geplaatst heeft.

Groepsreserveringen

Groepsreserveringen zijn reserveringen voor meer dan 6 personen of 4 kamers.

A. Bij annulering meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.
B. Bij annulering meer dan 2 maanden voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
C. Bij annulering meer dan 1 maand voor de in­gangs­datum is de klant gehouden 35% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
D. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de in­gangs­datum is de klant gehouden 60% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
E. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de in­gangs­datum is de klant gehouden 85% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
F. Bij annulering 7 dagen of minder voor de in­gangs­datum is de klant gehouden 100% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

No Show

Ingeval van no-show is de klant in alle gevallen verplicht de reserveringswaarde te betalen. 

Klik hier voor de uitgebreide Uniforme Voorwaarden Horeca

ALTIJD DE BESTE VOORWAARDEN

Staat u op het punt uw kamer te reserveren maar wilt u weten hoe het zit met wijzigen of annuleren. Bij rechtstreekse reserveringen kunt u er vanuit gaan dat wij ons zo flexibel mogelijk opstellen en ons natuurlijk gewoon houden aan de Uniforme Voorwaarden Horeca zoals u ze hier kunt na zien.

48-uur voor dag van aankomst gratis annulering

Boekt u uw kamer rechtstreeks bij ons dan ontvangt u ook nog eens gratis entree tot onze Spa Woolness, heeft u altijd de laagste prijs garantie o.b.v.b.

Heeft u vragen bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder!

Graag tot ziens op Texel!
Marianne & team