Pers & Media
Frankfeurter Neue Presse - Wollbad auf der wohlfuehl insel
Mens en gezondheid - Woolness een wollige trend in wellness
Trouw - in het wolbad

 

Voor de pers

Leuk bedrijf hé! Er gebeurt ook zo veel en alles vanuit een maatschappelijk verantwoord maar belangrijker nog, maatschappelijk betrokken oogpunt. En al zeg ik het zelf, als u Texel wilt ervaren, dan moet u echt eens bij Spa Woolness zijn geweest. Baden in een bad van zuivere schapenwol, dat kan natuurlijk alleen maar op Texel. En wat dacht u van onze chef-kok die `s morgens zijn aardappelen rooit uit het land en `s avonds serveert in het restaurant?

Dat kan alleen op Texel!
En dit is nog lang niet alles. Wilt u persberichten en/of nieuwsbrieven van ons ontvangen? Vul onderstaand formulier in en stuur het ons toe. Dan zorgen wij voor de rest!

Zoekt u meer informatie over het eiland Texel? Wij werken samen met VVV Texel. VVV Texel stelt  graag persmappen samen, ondersteunt u bij het bezoek aan Texel, weet de mooiste plekjes te vinden voor de mooiste film- en fotobeelden, et cetera. Wilt u als pers, ondersteuning? Neem dan contact met ons op.

Voor woordvoering kunt  u te allen tijde contact opnemen met de directie, Marianne Langeveld, +31(0)222-311237 of +31 (0)6 51 563 742

A valid name is required
An email address is required
This field is required

Bel of mail ons!

Heeft u vragen of specifieke wensen?
Mail of bel ons gerust. Wij denken graag met u mee!

+31 (0)222 311 237
info@hoteltexel.com


Wilt u ons volgen?

icon-facebook.png icon-twitter.png icon-google.png icon-pinterest.png


Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het eiland en de scherpste aanbiedingen.