Contact

Ons adres

Postweg 134
1795 JS nabij De Cocksdorp, Texel

Route - Hoe u bij ons komt

Uw uitstapje begint al op de boot. Ieder uur vaart er vanuit Den Helder op het halve uur een veerboot richting Texel. U kunt uw retourticket bij het loket van de TESO-bootdienst kopen of op www.teso.nl. De overtocht van Den Helder naar Texel duurt ongeveer 20 minuten en u hoeft uw ticket niet te bewaren voor de terug reis. U mag altijd het eiland af.

Door onze vrije ligging in de noordpunt van het eiland zijn wij zeer goed bereikbaar. Wanneer u van de boot afrijdt, volgt u de borden "De Cocksdorp". U arriveert na een kleine 10 minuten in de Polder Eijerland. Wanneer u het vliegveld passeert, ziet u na 100 meter rechts het hotel.

Komt u met het openbaar vervoer dan biedt de Texelhopper de perfecte uitkomst. U kunt bij het Connexxionloket in Den Helder een texelhopperkaartje kopen of online via de website. Belangrijk is dat u de Texelhopper minstens één uur voordat u met de Texelhopper vertrek reserveert. reserveren kan via:  www.texelhopper.nl of bel 0222-784 000. Vanaf het treinstation in Den Helder reist u met lijn 33 naar de boot. Deze bus vertrekt om 12 minuten over het hele uur en sluit uitstekend aan op de boot en is tevens gratis.

Voor parkeren op Texel kunt u het E vignet aanschaffen, meer informatie vindt u op  http://texelevignet.nl/ 

Goede reis & tot ziens bij Boutique Hotel Texel!

Bel of mail ons!

Heeft u vragen of specifieke wensen?
Mail of bel ons gerust. Wij denken graag met u mee!

+31 (0)222 311 237
info@hoteltexel.com


Wilt u ons volgen?

icon-facebook.png icon-twitter.png icon-google.png icon-pinterest.png


Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het eiland en de scherpste aanbiedingen.