Contact

Ons adres

Postweg 134
1795 JS nabij De Cocksdorp, Texel

Route - Hoe u bij ons komt

Uw uitstapje begint al op de boot. Ieder uur vaart er vanuit Den Helder op het halve uur een veerboot richting Texel. U kunt uw retourticket bij het loket van de TESO-bootdienst kopen of op www.teso.nl. De overtocht van Den Helder naar Texel duurt ongeveer 20 minuten en u hoeft uw ticket niet te bewaren voor de terug reis. U mag altijd het eiland af.

Door onze vrije ligging in de noordpunt van het eiland zijn wij zeer goed bereikbaar. Wanneer u van de boot afrijdt, volgt u de borden "De Cocksdorp". U arriveert na een kleine 10 minuten in de Polder Eijerland. Wanneer u het vliegveld passeert, ziet u na 100 meter rechts het hotel.

Komt u met openbaar vervoer dan biedt de Texelhopper een perfecte uitkomst. Vanaf het treinstation in Den Helder kunt u in de Texelhopperbus stappen. Hier koopt u een kaartje voor zowel de bus als de boot. Op de veerhaven van Texel kunt u in een van de Texelhopper-busjes stappen en aangeven dat u graag bij Hotel Texel wenst te worden afgezet. Na een korte tour over het eiland heten wij u van harte welkom! Voor meer informatie kijk op www.texelhopper.nl    

Voor parkeren op Texel kunt u het E vignet aanschaffen, meer informatie vindt u op  http://texelevignet.nl/ 

Goede reis & tot ziens bij Boutique Hotel Texel!

Bel of mail ons!

Heeft u vragen of specifieke wensen?
Mail of bel ons gerust. Wij denken graag met u mee!

+31 (0)222 311 237
info@hoteltexel.com


Wilt u ons volgen?

icon-facebook.png icon-twitter.png icon-google.png icon-pinterest.png


Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het eiland en de scherpste aanbiedingen.